اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

حجم بارش‌های کشور با وضعیت طبیعی فاصله دارد

  • کد خبر: ۱۵۰۳۵۸
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۹
حجم بارش‌های کشور با وضعیت طبیعی فاصله دارد
سخنگوی صنعت آب کشور با توجه به بارش‌های امیدوارکننده برف در کشور گفت: در سومین سال متوالی خشک هستیم بارش هایمان زیر نرمال است و بر اساس آمار وزارت نیرو همچنان۱۰ درصد نسبت به وضعیت نرمال فاصله داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، فیروز قاسم زاده سخنگوی صنعت آب کشور گفت: ظاهراً چنین انتظار می‌رود که شرایط آبی کشور با بارش‌های اخیر به وضعیت نرمال برگشته باشد، در حالی که همواره گفته‌ایم در سومین سال متوالی خشک هستیم.

وی تاکید کرد: حجم بارش‌ها در کشور کماکان زیر نرمال است. بر اساس آماری که وزارت نیرو ارائه می‌کند، علی‌رغم بارش‌های خوبی که در دی و بهمن دریافت کردیم، همچنان۱۰درصد نسبت به وضعیت نرمال فاصله داریم، حتی میزان بارش سال گذشته نیز تحقق پیدا نکرده و نسبت به آن فاصله داریم. حجم بارش‌ها در کشور با وضعیت نرمال فاصله دارد

قاسم زاده افزود: با اشاره به این که بارش‌های برف بسیار امیدوار کننده است و در حال حاضر ۲۰ درصد کشور حدوداً پوشش برفی دارد، اظهار کرد: در عین حال باید بتوانیم عقب ماندگی‌هایی که در میزان بارش در پاییز داشتیم را جبران کنیم، وقتی که به عدد متوسط بارش برف نگاه می‌کنیم در آب معادلی که می‌تواند این برف داشته باشد ما نسبت به سال گذشته همچنان ۲۰ درصد کاهش داریم و نسبت به متوسط ۲۱ سال آماری که از پایگاه داده‌های ماهواره‌ای استخراج می‌شود حدود ۳۲ درصد، به عبارت دیگر بیش از ۳۰ درصد با کاهش حجم بارش مواجه هستیم.

سخنگوی صنعت آب گفت: این نشان می‌دهد که همچنان باید مراقبت‌ها در بخش مصارف را داشته باشیم، همچنان بدانیم که کشور ما علیرغم اینکه در کلانش یک کشور خشک و نیمه خشک است در خشکسالی‌هایی که اخیراً اتفاق افتاده در شرایط مطلوبی به لحاظ منابع آبی قرار ندارد.

قاسم زاده همچنین یادآور شد: متاسفانه آماری که از مصارف وجود دارد ۷۰ تا ۸۰ لیتر برای هر نفر در خانواده را نشان می‌دهد و این حاکی از این است که ما هنوز در خانوار نتوانستیم به عنوان وزارت نیرو فرهنگ سازی درست را انجام دهیم. از طرفی مصرف نیز به صورت مسئولانه دنبال نمی‌شود و بسیار نگران ایام عید هستیم. وی گفت: قطعاً در اسفند ماه مصارفمان در بخش شرب بسیار بالا می‌رود، بنابراین از هم اکنون از مردم درخواست داریم که در اسفند ماه در مصارفشان مراقبت‌های لازم را داشته باشند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->