زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر)
سرخط خبرها

طی سه ماه اخیر ۱۹ هزار دانش‌آموز با سامانه ۱۵۷۰ برای دریافت مشاوره تماس گرفتند

  • کد خبر: ۱۵۱۰۳۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۲
طی سه ماه اخیر ۱۹ هزار دانش‌آموز با سامانه ۱۵۷۰ برای دریافت مشاوره تماس گرفتند
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: ۲۷ هزار تماس با تلفن ۱۵۷۰برای مشاوره تربیتی، آموزشی و آسیب‌های اجتماعی گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر باقرزاده درباره سامانه ۱۵۷۰ اظهار کرد: سامانه ۱۵۷۰ یا خط فوریت‌های مشاوره‌ای در سراسر کشور از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب در دوشیفت کاری فعال است و در این سامانه تعدادی از مشاورین آموزش و پرورش پاسخگوی سوالات مشاوره‌ای درزمینه مشاوره تربیتی- آموزشی و مسائل آسیب‌های اجتماعی هستند؛ هرکسی می‌تواند با این سامانه تماس بگیرد که مبلغی به اندازه هزینه تماس تلفنی هم کسر خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر سوالات فوریتی باشد، جواب‌ها و پاسخ‌های کوتاه از طریق مشاورین دریافت می‌کنند و اگربه نیاز مشاوره داشته باشند، آن‌ها را به مراکز مشاوره‌ای آموزش وپرورش ارجاع می‌دهند تا به صورت حضوری در مراکز مشاوره بیایند و مشکل خودرا در این مراکز حل کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی بیان کرد: ۲۷ هزار تماس موفق در سامانه ۱۵۷۰ کل کشور درسه ماهه گذشته وجود داشته و از این تعداد ۱۹ هزار تماس خود دانش آموزان بوده که مسائلی از جمله مشکلات آموزشی، ارتباط با خانواده و دوستان و آسیب‌های اجتماعی رخ داده، بوده است، همچنین تعداد ۴ هزار عدد از تماس‌ها از طرف اولیاء، اطرافیان و بستگان دانش آموزان بوده است.

باقرزاده درباره بخشنامه کیفیت بخشی فعالیت‌های پرورشی در۳۰ درصد مدارس عنوان کرد: کیفیت بخشی برنامه‌های فرهنگی و پرورشی در۳۰ درصد مدارس به کمک مجموعه‌های بیرون از آموزش و پرورش است، ما وظیفه کیفیت بخشی فعالیت‌ها را در همه مدارس داریم، اما حداقل در۳۰ درصد مدارس با کمک مجموعه بیرونی انجام دهیم و در حال حاضر هم این اتفاق می‌افتد و با مجموعه‌های حوزه علمیه و در حوزه مشاوره با مراکز دانشگاه‌ها و پژوهشی همکاری می‌کنیم و این دستور العمل به ما می‌گوید که در ۳۰ درصد مدارس باید به طور کامل از مجموعه بیرونی استفاده شود، نظارت کامل از طرف معاونت معاونت پرورشی بر افرادی که مجوز لازم را دریافت و استاندارد‌های لازم را برای اجرای فعالیت‌های مجموعه فرهنگی و پرورشی دارند، وجود دارد که این افراد وارد همکاری ما با مدیران و مربیان پرورشی در مدارس برای کیفیت بخشی به برنامه‌های پرورشی شوند.

وی درباره اردو‌های پیشرفت خاطرنشان کرد: اردو‌های پیشرفت به صورت منطقه‌ای، استانی و ملی طراحی شده و از استان‌ها مقاصد گردشگری اعم از مراکزعلمی و پژوهشی، مراکزصنعتی ومعدنی، مراکز پدافندی، پارک‌های علم و فناوری و مراکز تاریخی وتمدنی را در منطقه و استان خود شناسایی کنند و در کشور هم ستاد آموزش وپرورش مقاصد گردشگری را شناسایی و احصا کرده است؛ با توجه به وضعیت اعتباری و امکانی مدارس برای بازدید به مقاصد گردشگری، پیشرفت گردی و به مراکزموجود در منطقه دعوت می‌شوند.

معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزیدگان آن گروه از دانش آموزانی که از مقاصد گردشگری بازدید کرده که یک واکنش صوتی، نوشتاری، تصویری و یک کنش تربیتی نسبت به این بازدید داشته باشند آن‌ها به مراکز پیشرفت گردی و استانی دعوت شوند و بعد از آن به مقاصد گردشگری ملی دعوت شوند و نکته مهم این است که راوی انتخاب مسایل گردشگری متناسب با نیاز دانش آموزان باشد در مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستانی و نکته دوم انتخاب راوی پیشرفت مناسب برای بچه‌ها که باید از بین مربیان توانمند و افرادی که پیش از الگوی راهیان پیشرفت خودشان موضوع را درک کرده باشند و قبلا در آن مقصد گردشگری رفته باشند و با زبان سطحی که دعوت به اردو شدند، برای آن‌ها توضیح دهند و نکته سوم این است که ما علاقمند هستیم که بچه‌ها مراکز علمی و پیشرفت کل کشور را دیدند از آن‌ها شبکه‌ای به عنوان راویان دانش آموزی پیشرفت ایجاد کنیم تا دانش آموزان به مراکز دانش بنیان معرفی و مراکز از این دانش آموزان حمایت می‌کنند و با شناسایی استعداد‌ها وعلاقه مندی دانش آموزان، آن‌ها را برای همکاری جذب کنند.

منبع: مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->