رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

مدرسه مجازی راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۱۶۱۷
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳
مدرسه مجازی راه‌اندازی می‌شود
وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به این که کار آموزش و پرورش، یک کار حساس و تاثیرگذار در سرنوشت کشور است، گفت: باید از تعطیلی مدارس به جز در موارد استثنایی جلوگیری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری با ارائه فعالیت‌های آموزش و پرورش گفت: در جشنواره فیلم فجر دو فیلم از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیمرغ و نشان برتر گرفتند.

وی در ادامه اظهار کرد: باید از تعطیل کردن مدارس جلوگیری شود مگر در موارد بحرانی و استثنایی که راه چاره ای جز آموزش مجازی وجود ندارد.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: دروس دینی و تاریخ در مدارس نیازمند توجه جدی است. این دروس نقش موثری در شکل گیری هویت اسلامی و ایرانی دانش آموزان دارد.

نوری با اشاره به اینکه کار آموزش و پرورش، یک کار حساس و تاثیرگذار در سرنوشت کشور است، اظهار کرد: برخی از مسائل آموزشی و پرورشی را باید خوب ریشه یابی تا مانعی برای کار آموزش و پرورش کشور ایجاد نکنند.

در ادامه این جلسه، محمود امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به مذاکرات و مباحث مطرح شده در این جلسه گفت: ماده واحده ایجاد مدرسه مجازی پس از ارائه پیشنهادها و نظرات اعضای شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید.

امانی افزود: بر اساس این ماده واحده؛ به استناد بندهای ۴ و ۷ راهبردهای کلان و راهکارهای ۳-۵، ۲-۱۷، و ۴- ۱۷ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و به منظور فراهم کردن فرصت های مناسب برای تعلیم و تربیت، تسهیل فرایند آموزش و یادگیری، ارتقای کیفیت فرایند تعلیم و تربیت با تکیه بر استفاده هوشمندانه از فناوری های نوین و افزایش پوشش تحصیلی ایرانیان خارج از کشور که امکان دسترسی یا حضور در کلاس‌های درس را ندارند، خارجیان علاقه مند به تحصیل در نظام آموزشی جمهوری اسلامی ایران، اتباع خارجی داخل کشور، داوطلبان آزاد و دانش آموزان لازم التعلیم ایرانی بازمانده از تحصیل راه اندازی می شود.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: در این ماده واحده اصل بر آموزش حضوری است مگر در موارد استثنایی و به تشخیص شورای مدرسه از آموزش مجازی استفاده می شود. امتحان مدارس مجازی به صورت حضوری می باشد.

امانی ابراز کرد: دانش آموزان لازم التعلیم ایرانی بازمانده از تحصیل باید در مدارس روزانه ثبت نام و به صورت حضوری تحصیل کنند اما در صورت عدم امکان تحصیل حضوری، ثبت نام آنان در مدارس مجازی منوط به اخذ مجوز از کمیسیون خاص آموزش و پرورش محل با رعایت شرایط مندرج در این مصوبه است.

وی اظهار کرد: بر اساس این ماده واحده به وزارت آموزش و پرورش اجازه داده می شود مدرسه مجازی را برای سال های تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ به صورت آزمایشی و در چارچوب مقررات و ضوابط مدارس آموزش از راه دور و شیوه نامه مربوط که توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ می شود به صورت دولتی یا غیردولتی برای تمامی دوره های تحصیلی ایجاد و نسبت به ثبت نام و آموزش دانش آموزان و داوطلبان متقاضی اقدام کند.

متن کامل این مصوبه بعد از انجام اصلاحات لازم و تایید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجراء به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ می شود.

شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه گزارشی از برگزاری رویداد چهارسوق ارائه شد و در ادامه اعضای شورای عالی آموزش و پرورش مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله لزوم پاسخگویی به سوالات مذهبی دانش آموزان، توجه جدی به آموزش کودکان استثنایی اوتیسم و تدوین کتاب های درسی ویژه آنان، توجه به مدارس خیرساز، نظارت دقیق بر شهریه مدارس غیرانتفاعی، توجه به بحث شاداب سازی مدارس، تشکیل پرونده سلامت برای دانش آموزان و انجام مشاوره‌های لازم در مورد آسیب های اجتماعی، توجه به آموزش و پرورش دانش آموزان مناطق زلزله زده و... مورد بحث و بررسی قرار دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->