مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

سرعت مجاز در آزادراه‌ها کاهش یافت (۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۴۶۰۲
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۷
سرعت مجاز در آزادراه‌ها کاهش یافت (۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱)
سرعت مجاز وسایل نقلیه در آزادراه‌ها و بزرگراه‌های سطح کشور در بازه زمانی ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، معادل ۱۰ کیلومتر بر ساعت کاهش پیدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در یکصد و بیست و هفتمین نشست کمیسیون ایمنی راه‌های کشور، گزارش آماری از تصادفات و کشته‌شدگان تصادفات در ۱۰ ماه نخست ۱۴۰۱ ارایه و با توجه به رشد حدود ۱۴ درصد کشته‌شدگان تصادفات در این دوره، بر تحلیل دقیق با هدف ریشه‌یابی چرایی افزایش تصادفات تاکید شد.

معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی و دبیر کمیسیون ایمنی راه‌های کشور بر بسیج همگان از جمله استان‌ها برای برنامه‌ریزی و کنترل برای کاهش تصادفات اشاره و خواستار حضور همه جانبه دستگاه‌ها در انجام این مهم شدند.

شهریار افندی‌زاده بر تشکیل منظم کمیسیون‌های ایمنی استان‌ها با ریاست استانداران تاکید و بیان کرد: با توجه به در پیش بودن پایان سال ۱۴۰۱ و آغاز سفر‌های نوروزی سال ۱۴۰۲، تشکیل ستاد نوروزی برای هرچه ایمن بودن سفر‌ها و تلاش همگانی برای کاهش تصادفات و مدیریت هرچه بهتر تردد‌ها در این ایام تاکید کرد.

دبیر کمیسیون ایمنی راه‌ها عنوان کرد: اطلاع رسانی مناسب صدا وسیما برای کاهش سرعت و افزایش ایمنی سفر‌ها می‌تواند یکی از عوامل تاثیرگذار مهم در کاهش تصادفات و به تبع آن کاهش کشته شدگان ناشی از این تصادفات باشد.

وی ادامه داد: با توجه به زمان اندک باقیمانده تا آغاز سفر‌های نوروزی کلیه مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها به عنوان روسای شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان‌ها و سایر مدیران کل که اعضای این شورا می‌باشند؛ بایستی از این ظرفیت بهره برده و در هماهنگی منظم و مستمر با صداو سیما از ظرفیت‌های این سازمان برای ارائه راهکار‌های افزایش ایمنی و کاهش سرعت رانندگان در سفر‌های نوروزی استفاده کنند.

افندی زاده یادآور شد: بنا به تاکید وزیر راه و شهرسازی، مقرر شد توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، ۸۰۰۰ کیلومتر طول از محور‌های مواصلاتی مهم کشور و ۲۰۰ نقطه پرتصادف در سطح کشور تا قبل از شروع طرح نوروزی ایمن سازی، آشکارسازی و اصلاح هندسی شود که این موضوع مهم از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و با همکاری همه استان‌ها در حال انجام است.

در ادامه این نشست از سامانه ارجاع کار طراحی و نظارت بر راه‌های اختصاصی واقع در حریم راه‌های اصلی نیز که با همت و همکاری مشترک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سازمان نظام مهندسی تهیه و راه اندازی شده است، رونمایی شد. این سامانه برای سیستماتیک کردن فرآیند طراحی و نظارت دسترسی‌های اختصاصی برون شهری ایجاد شده است.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در پایان بر توجه به موضوع مهم افزایش جانباختگان تصادفات، اشاره و بر حضور فعال مدیران کل وزارت راه و شهرسازی در نشست‌های کمیسیون ایمنی استانها، تشکیل مستمر نشست‌های کارشناسی دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها، تولید محتوی آموزشی مرتبط با ایمنی ترافیک و پخش در صدا و سیما و لزوم برنامه‌ریزی سفر‌های نوروزی سال جاری و تلاش و همکاری کلیه سازمان‌ها و ارگان‌های مسئول و موثر در کاهش تصادفات رانندگی تاکید کرد.

یکصد و بیست و هفتمین نشست کمیسیون ایمنی راه‌های کشور با حضور شهریار افندی‌زاده معاون حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی و دبیر کمیسیون ایمنی راه‌های کشور و مشارکت اعضا برگزار شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->