تغذیه ۳ هزار و ۷۰۰ نوزاد ازطریق بانک شیر مشهد لزوم اهتمام شهرداری مشهد مقدس بر تسریع در روند اجرای پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) زودتر از موعد تکمیل می‌شود هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان خراسان رضوی: در خرداد ماه سال آینده تولید ژلاتین در کشور را شروع می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۵۵۲۷۳
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۳
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان خراسان رضوی: در خرداد ماه سال آینده تولید ژلاتین در کشور را شروع می‌کنیم
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان خراسان رضوی گفت: یکی از پروژه‌هایی که شروع شده احیای بزرگ‌ترین کارخانه ژلاتین کشور است که بیش از ۱۰ سال تعطیل بود. در خرداد ماه سال آینده تولید ژلاتین در کشور را شروع می‌کنیم و بزرگ‌ترین تولیدکننده ژلاتین در خاورمیانه خواهیم بود. 
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا تازیکی امروز، ۲۵ اسفندماه در همایش گرامیداشت روز شهردار که در تالار اجتماعات شهدای مدافع سلامت در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: سازمان همیاری امسال به واسطه تلاش همکاران، مدیران و همه مجموعه شهرداری‌ها در قبال همکاری و تعامل با سازمان همیاری اتفاقات خوبی را رقم زد. امسال سود سازمان همیاری شهرداری‌های استان ۱۱۱ میلیارد تومان بوده که به نسبت سال گذشته رشد چهار، پنج برابری داشته است.

وی با بیان اینکه سازمان همیاری شهرداری‌های استان یکی از بزرگ‌ترین سازمان همیاری کشور بوده که فرصت مناسبی برای کمک به شهرداری‌ها است. امسال تلاش کردیم با هدف‌گذاری بتوانیم ذات عالیه سازمان همیاری را برای اولین سال نشان دهیم. امسال سال سختی برای شهرداری‌ها بود، بنابراین تصمیم گرفتیم برای اولین بار نصف سود سهام خود را تقدیم شهرداران کنیم. ۷۰ دستگاه نیسان و ۲۰ باب مغازه تجاری را از محل سود سازمان تقدیم شهرداران می‌کنیم.

تازیکی بیان کرد: سازمان همیاری شهرداری‌های استان بیش از ۱۷۰۰ پرسنل مستقیم دارد و بیش از ۲۰۰۰ نفر در مجموعه‌های سازمان مشغول فعالیت در حوزه‌های پیمانکاری هستند. این تعداد مشاغل مستقیم سازمان است. علیرغم همه تلاش‌ها انتظارمان این است در سال آینده با جهش بیشتر خدمات ارزنده‌تری را به شهرداری‌ها تقدیم کنیم. سازمان همیاری در کنار سایر سازمان‌های همیاری بیشترین استفاده را برای کمک به شهرداران خواهد داشت. طرحی داریم که بتوانیم در کنار سایر سازمان‌ها به سایر استان‌ها کمک کنیم.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان خراسان رضوی گفت: استان خراسان رضوی با دو کشور همجوار است. ما در حوزه مرز و بازارچه مرزی اتفاقات خوبی را شاهد بودیم. بازارچه دوغارون به مدت ۱۰ سالا به سازمان همیاری‌ها تحویل داده شد که تا سه ماه آینده شاهد افتتاح ۱۳۰ مغازه در این بازارچه خواهیم بود که برای ۹۰۰ نفر در مرز تایباد اشتغال ایجاد می‌کند. ما فعالیت بازرگانی را در چند کشور شروع کردیم و در حال فعالیت هستیم.

وی افزود: حوزه توسعه اقتصادی و کمک به شهرداری‌ها و اقتصاد استان را به خارج از مرز‌ها انتقال دادیم. اگر بتوانیم برای شهرداری‌های استان از محل بازارچه مرزی خودمان ماشین‌آلات، تجهیزات و امکانات فراهم کنیم و با ورود موقت از بازارچه این خدمات را بدهیم، خدمات ارزنده‌ای خواهد بود.

تازیکی با اشاره به اینکه امسال یک افتتاح داشتیم و سال آینده نیز یک افتتاح خواهیم داشت، تصریح کرد: افتتاح مغازه‌های بازارچه مرزی که سال آینده اتفاق خواهد افتاد. چند روز گذشته شهرک حمل‌ونقل خواف افتتاح شد که بزرگ‌ترین شهرک حمل‌ونقلی کشور با ۵۰ هکتار زمین و اشتغال برای ۵۰۰ نفر است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان خراسان رضوی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌ها که شروع شده احیای بزرگ‌ترین کارخانه ژلاتین کشور است که بیش از ۱۰ سال تعطیل بود. در خرداد ماه سال آینده تولید ژلاتین در کشور را شروع می‌کنیم و بزرگ‌ترین تولیدکننده ژلاتین در خاورمیانه خواهیم بود. این امکان را نیز فراهم خواهیم کرد که کارخانه‌های ژلاتین را در سطح کشور داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->