ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دعوت شورای اسلامی شهر مشهد از عموم مردم انقلابی و زائران بارگاه منور رضوی، برای حضور در سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی

  • کد خبر: ۱۵۵۸۵۲
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴
دعوت شورای اسلامی شهر مشهد از عموم مردم انقلابی و زائران بارگاه منور رضوی، برای حضور در سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی
شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پیامی از عموم مردم انقلابی، ولایی و شهیدپرور مشهد و همچنین زائران بارگاه منور رضوی، برای حضور در سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی، دعوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به برگزاری مراسم سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری، در روز یکم فروردین‌ماه در حرم مطهر رضوی، شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پیامی از عموم مردم انقلابی، ولایی و شهیدپرور مشهد مقدس و زائران بارگاه منور رضوی، برای حضور در این مراسم دعوت کرد؛ متن پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

 بار دیگر تقدیر الهی، فرصت دیدار بهار را با هزاران نقش و نگار فراهم کرد تا جمال بی‌انباز خود را رونمایی و آدمی را به کمال بی‌مثال راهنمایی کند. کارگاه آفرینش، مجال رویت و معرفت مبدأ و معاد را در موسم بهار مهیا کرده و آیات الهی را در جای جای طبیعت، واقع ساخته تا نشان بی‌نشان او باشد.

بهار نماد و جلوه گاه الهی در بازآفرینش طبیعت است و نوروز طلیعه این دگرگونی شگرف، در رویش هر جوانه در بهار که جلوه‌ای از جمال خداوند متجلی می‌شود و عید نوروز، فرصتی است برای اصلاح و زمینه‌ای برای تحول و نو شدن باورها، اندیشه‌ها و رفتارها.

بسیار خرسندیم که به فضل الهی و در سایه توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و امام رضا(ع)، پس از ۳ سال محدودیت‌‌هایی که ویروس منحوس کرونا ایجاد کرده بود، بهار در بهار را شاهد خواهیم بود و مشهدالرضا(ع)، پیش از اینکه به میزبانی ماه خدا برود، میزبان ولی‌ امر مسلمین، نایب بر حق امام زمان(عج)، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) است.

آری؛ بهار ۱۴۰۲، پایان فراغ سه ساله امت ولایی و انقلابی مشهد مقدس است تا بار دیگر بتوانند سال خود را با دیدار مقتدای خود شروع کنند و ضمن تجدید بیعتی دیگر با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، ساعاتی را به فرمایشات گوهربار و داهیانه رهبر فرزانه خود، گوش فرا داده و این سخنان حکیمانه را نصب‌العین قرار دهند.

 لذا اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، از عموم زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی دعوت می‌نمایند تا روز ‌سه‌شنبه، اول فروردین ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۵ برای دیدار با مقام معظم رهبری، در حرم مطهر رضوی حضور یافته و ضمن بهره‌مندی از فضای قدسی این آستان، از بیانات ارزشمند معظم له مستفیض شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->