پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتا گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد
سرخط خبرها

اسکان ۹۶ هزار و ۵۸۰ زائر نوروزی در مدارس خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۶۵۳۰
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۳
اسکان ۹۶ هزار و ۵۸۰ زائر نوروزی در مدارس خراسان رضوی
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: تا ظهر امروز، ۸ فروردین، ۹۶ هزار و ۵۸۰ نفر در مدارس آموزش و پرورش استان اسکان داده شدند که در قالب ۲۱ هزار و ۸۹۶ خانواده بودند و ۲۲۷ هزار نفر شب اسکان بوده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر شوشتری امروز، ۸ فروردین ماه، در نهمین نشست خبری قرارگاه مرکزی زائرین خراسان رضوی که در محل کانون فرهنگی تربیتی فارابی برگزار شد، اظهار کرد: تا ظهر امروز ۹۶ هزار و ۵۸۰ نفر در مدارس آموزش و پرورش استان اسکان داده شدند که در قالب ۲۱ هزار و ۸۹۶ خانواده بودند و ۲۲۷ هزار نفر شب اسکان بوده است. ۸۹۵ مدرسه را در استان برای اسکان معرفی و تجهیز کردیم که ۶۱۰ مدرسه در مشهد بود. ۶۳۴۰ کلاس در مشهد و ۹۱۱۷ کلاس در کل استان درگیر اسکان بودند. 

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت اسکان آموزش و پرورش در مشهد ۲۷ درصد و در استان ۲۳ درصد اشغال است. در شب عید ظرفیت مشهد به طور کامل پر بود. در شب عید ۴۰ هزار اسکان داشتیم که تنها در مشهد ۳۱ هزار و ۷۵۰ نفر بود. در بازدیدهای سرزده که داشتیم رضایتمندی زائران را مشاهده کردیم. تاکنون در زمینه اسکان سربلند بودیم. شکایت زیاد و قابل توجهی از مدارس نداشتیم. تنها مورد پیدا نکردن آدرس مدرسه بود. سال گذشته در زمینه کارتخوان‌هایی که به حساب مدرسه وصل نبود مشکل وجود داشت که امسال حل شد. زائران با همین امکانات ابتدایی راضی بودند. 

شوشتری ادامه داد: ما در شب عید حتی از اسکان‌های اضطراری هم استفاده کردیم، مدارسی که جز فرش چیز دیگری برای هدیه به زائران نداشتیم. تلاش می‌کنیم ظرفیت‌های اضطراری را نیز تجهیز کنیم. در شرایط بحرانی ۱۰ تا ۱۵ درصد امکان افزایش اسکان داریم که تلاش می‌کنیم تجهیز شوند. ما ۲۳ مرکز رفاهی رسمی در استان داریم که ۸ مرکز در مشهد است. ۳۰ مرکز رفاهی نیز استان‌های دیگر در مشهد دارند. در مراکز رفاهی ظرفیت ۶۹۰ نفر داشتیم که استفاده شد. در ۳۶ پایگاه حدود ۳۰۰۰ نفر از عوامل اجرایی و همکاران ما کمک کردند. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ۳۱ درصد اسکان امسال ما غیر فرهنگی بودند، عنوان کرد: اولویت انتخاب استان‌ها به ترتیب آذربایجان غربی و شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، همدان و کرمان بودند. اسکان فرهنگیان و غیر فرهنگیان به صورت کلاسی انجام می‌شود که از یک تا ۵ نفر است. هزینه اسکان از ۶۵ تا ۱۵۰ هزار تومان بوده که به طور متوسط شبی ۱۰۰ هزار تومان است. حتی هزینه ۲۰ هزار تومان برای مجردان نیز در نظر گرفتیم. هزینه برای کارکنان دولت غیر از فرهنگیان ۶۰ درصد افزایش خواهد داشت که متوسط ۱۶۰ هزار تومان است و برای مشاغل آزاد نیز هزینه ۹۰ درصد افزایش دارد. 

وی با اشاره به اینکه متوسط ماندگاری زائران در مشهد ۴ و نیم روز بوده است، تصریح کرد: ما برای اسکان در مدارس سقف ماندگاری نداریم. زائران به دو طریق حضوری و اینترنتی اسکان پیدا می‌کردند. در روش حضوری در ورودی‌های شهر یک نماینده از آموزش و پرورش حضور دارد که راهنمایی می‌کند. یک‌سوم اسکان آموزش و پرورش به صورت رزرو اینترنتی بود. 

شوشتری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در زمینه اعتیاد در مدارس گفت: در خصوص اعتیاد مدارس اخباری است که در اختیار ما هم نیست، بلکه در اختیار نیروهای امنیتی و محرمانه است که هر زمان لازم بدانند می‌توانند ارائه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->