سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

افزایش ۱۵۱ درصدی کشفیات سلاح در مشهد

  • کد خبر: ۱۵۶۸۸۷
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
افزایش ۱۵۱ درصدی کشفیات سلاح در مشهد
فرمانده انتظامی مشهد روز گذشته با تشریح مأموریت پلیس در نوروز امسال به اقدامات یکساله همکارانش در سال ۱۴۰۱ پرداخت.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ سال ۱۴۰۱ با همه فراز و فرود‌هایی که داشت در نهایت تمام شد و نوروز ۱۴۰۲ از راه رسید. پلیس یکی از سازمان‌های امنیتی و نظارتی جامعه در این ۳۶۰ روزی که گذشت در خط مقدم حوادث بود و علاوه بر ایجاد امنیت پایدار در شهر به مبارزه با مجرمان و تبهکاران پرداخت. سالی که بنا به گفته فرمانده انتظامی مشهد با متوقف کردن روند افزایشی برخی از جرائم روبه‌رو بود و اگرچه نارضایتی‌هایی در این زمینه از سوی شهروندان وجود داشت، اما نیرو‌های پلیس برای ایجاد امنیت و مبارزه با جرم شبانه‌روزی در تلاش بود‌ند.

سرهنگ احمد نگهبان با اشاره به اجرای هجده مرحله‌ای طرح «اقتدار» با هدف ارتقای امنیت اجتماعی در سال ۱۴۰۱، بیان کرد: این عملیات‌ها از سوی نیرو‌های کلانتری‌های مشهد و همکاری عوامل یگان امداد و با محوریت مبارزه با سارقان خشن، اراذل و اوباش، قاچاقچیان سلاح گرم، خرده‌فروشان موادافیونی، معتادان متجاهر، مال‌خران اموال مسروقه و... در مناطق مختلف شهر مشهد اجرا شده است.

سرهنگ نگهبان افزود: طرح‌های عملیاتی با کاهش چشمگیر جرائمی نظیر نزاع‌های دسته‌جمعی، شرارت، سرقت‌های خشن و برخی سرقت‌های خرد به نسبت سال ۱۴۰۰ همراه بوده است.
این مقام ارشد انتظامی مشهد ادامه داد: در این مدت حوزه کشفیات سلاح گرم و انهدام باند قاچاق اسلحه در مشهد ۱۵۱ درصد افزایش داشته است. همچنین در این راستا وقوع نزاع‌های دسته‌جمعی ۱۵ درصد، شرارت ۱۰ درصد، سرقت وسایل خانه ۸ درصد و سرقت از مغازه ۴ درصد به نسبت مدت مشابه در سال ۱۴۰۰ کاهش داشته است.

افزایش ۵۴۹ درصدی کشفیات سوخت قاچاق

سرهنگ نگهبان بیان کرد: در سالی که گذشت شاهد ۳۸ و ۲۷ درصد افزایش در حوزه انهدام باند‌های حرفه‌ای تهیه و توزیع موادمخدر و سرقت نسبت به سال ۱۴۰۰ بوده‌ایم که این امر ثمره تلاش همکارانم در مجموعه انتظامی مشهد بوده است. علاوه بر این در خصوص کشفیات سوخت قاچاق و مواد محترقه نیز در ۳۶۰ روز گذشته توفیقات خوبی داشته‌ایم که به ترتیب کشفیات در این زمینه ۵۴۹ درصد و ۵۱ درصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس مشهد با بیان اینکه پلیس به دنبال ایجاد فضایی امن توأم با آرامش برای شهروندان است، گفت: در سال جدید نیز تمام تلاش خود را برای کاهش آمار جرائم و سرقت‌های خشن به کار خواهیم بست تا به نسبت سال ۱۴۰۱ روند کاهشی داشته باشد.

سرقت‌های خرد در صدر جدول جرائم

به گفته سرهنگ نگهبان عمده سرقت‌ها در شهر مشهد بیشتر در حوزه سرقت‌های خرد قرار دارد، به نوعی که بسیاری از این جرائم از جمله سرقت لوازم و محتویات داخل خودرو، از سوی معتادان متجاهر انجام می‌شود. از این رو جمع‌آوری و سامان‌دهی این افراد می‌تواند تأثیر مستقیمی در کاهش جرائم داشته باشد.

فرمانده انتظامی مشهد تصریح کرد: پلیس درباره جمع‌آوری معتادان متجاهر تعامل خوبی با دستگاه قضایی و دیگر سازمان‌های دخیل در این امر داشته است بنابراین در سالی که گذشت همکاران ما با اجرای طرح‌های پاک‌سازی مناطق آلوده شهر به‌ویژه در حاشیه شهر تعداد زیادی معتاد متجاهر را جمع‌آوری کرده و تحویل مراکز ترک اعتیاد داده‌اند. این آمار به نسبت سال ۱۴۰۰ حدود ۴۱ درصد افزایش داشته است.

سرهنگ نگهبان به هدف‌گذاری و برنامه ریزی پلیس مشهد در سال جدید اشاره کرد و گفت: مبارزه قاطع و بی امان و شبانه روزی پلیس مشهد با سارقان در حال حرکت، سارقان خشن، باند‌های سرقت، باند‌های قاچاق سلاح، اراذل و اوباش و خرده فروشان مواد مخدر همچنان ادامه دارد. مجموعه پلیس مشهد تمام توان و تلاش خود را در سال ۱۴۰۲ در جهت برقراری نظم و امنیت و آسایش عمومی زائرین و مجاورین محترم بارگاه رضوی بکار خواهد بست و در این مسیر از هیچ گونه تلاش و ایثاری فروگذار نکرده است.

توقیف ۳۸۴ خودرو و موتورسیکلت سرقتی در ۱۳ روز

در ادامه به اجرای طرح‌های نوروزی پلیس اشاره کرد و گفت: در سیزده روز ابتدایی امسال عوامل انتظامی مشهد چهار مرحله از سلسله عملیات‌های طرح اقتدار پلیس را با هدف ایجاد امنیت پایدار در مناطق مختلف شهر به اجرا گذاشتند. در این طرح مأموران ما موفق به دستگیری ۷۳۹ نفر سارق حرفه‌ای خانه، مغازه، خودرو، موتور‌سیکلت و ... شدند. همچنین همکاران ما در این مدت ۳۲۵ دستگاه خودرو و ۵۹ دستگاه موتور‌سیکلت سرقتی را کشف و توقیف کرده و با هماهنگی قضایی به پارکینگ انتقال داده‌اند. علاوه بر این پلیس ۳۴۰ مورد سایر سرقت‌ها شامل سرقت لوازم و قطعات خودرو را در سیزده روز نخست ۱۴۰۲ کشف کرده است.

رئیس پلیس مشهد ادامه داد: در نوروز امسال مجریان قانون نوزده شرور تحت تعقیب را در مناطق مختلف شهر شناسایی کردند و در قالب چهار طرح اجرا شده به دام انداختند. مأموران نیز تعداد ۴۵ قبضه سلاح گرم غیر مجاز را در این مدت کشف و توقیف کردند. سرهنگ نگهبان با اشاره به کشفیات مواد مخدر در نوروز امسال بیان کرد: در این مدت ۱۸۹ فروشنده مواد افیونی دستگیر و مقدار ۱۱۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شده است. همچنین مأموران پلیس با هماهنگی دستگاه قضایی هزار و ۳۷۳ معتاد متجاهر را از مناطق حاشیه‌ای شهر مشهد جمع‌آوری کرده و تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->