تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۱۹ درصدی مراجعه به مراکز معاینه فنی مشهد در سال گذشته

  • کد خبر: ۱۵۶۹۵۹
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
افزایش ۱۹ درصدی مراجعه به مراکز معاینه فنی مشهد در سال گذشته
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد از رشد ۱۹ درصدی مراجعه خودرو‌های سبک به مراکز معاینه فنی در سال گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی سمیعی با بیان این خبر اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۳۲۷ هزار و ۴۹۱ خودرو به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده‌اند که از این تعداد حدود ۹۵ درصد موفق به اخذ معاینه فنی شده اند.

وی افزود: آلایندگی مهمترین دلیل مردودی خودرو‌ها در آزمون‌های چندگانه معاینه فنی و ایمنی در سال گذشته بوده است که ۶۳ هزار خودرو به‌دلیل نقص فنی مربوط به آلایندگی موفق به اخذ معاینه فنی در مراجعه اول نشده اند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در تشریح روند پذیرش خودرو‌ها در مراکز معاینه فنی بیان کرد: در حال حاضر ۶ مرکز معاینه فنی خودرو‌های سبک در مشهد جمعا با ظرفیت ۲۲ خط در حال فعالیت هستند که با توجه به افزایش تقاضای مراجعه، یک مرکز در سال گذشته افتتاح شده است.

سمیعی خاطرنشان کرد: در راستای تسهیل در ارائه خدمات شایسته به شهروندان ساعت کار مراکز معاینه فنی از شنبه تا چهارشنبه ۷:۳۰ الی ۱۶:۰۰ و پنجشنبه‌ها ۷:۳۰ الی ۱۳:۰۰ تعیین شده است؛ نرخ آزمون‌های آلایندگی و ایمنی برای خودرو‌های سبک بنزین سوز و دوگانه سوز ۹۲ هزار تومان است و امکان اخذ نوبت اینترنتی از طریق تارنمای https://eservice.mashhad.ir)) نیز امکان پذیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->