باشگاه پرسپولیس در واکنش به محرومیت پیروانی: تا رأی نهایی مشکلی برای فعالیت ندارد مومنی‌مقدم: به غیر از مدال طلا به عنوان دیگری راضی نخواهیم شد اولین واکنش پرسپولیس به جدایی وحید امیری رایزنی ناموفق فدراسیون فوتبال با ۳۰ کشور برای برگزاری بازی تدارکاتی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و آمریکا در قهرمانی جهان (۸ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به فینال با گذر از یانکی‌ها آشورماتف از ایران رفت وحید امیری: گلایه‌ها بسیار است! + عکس امیری رسما از پرسپولیس جدا شد برنامه ویژه حدادی فر برای گلر مشهدی بازگشت جلالی به تیم ملی | تعداد ملی‌پوشان استقلال به عدد ۶ رسید محرومیت سنگین پیروانی بخاطر مصاحبه‌های تند علیه فدراسیون؟ منصوریان: فساد در فوتبال ایران علنی شده است امیدواری هاشمیان از بهبود زودهنگام سرژ اوریه مصدومیت ستاره پرسپولیس در تیم ملی پخش زنده بازی منچستریونایتد و برنلی (۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پرسپولیس به دنبال جانشین افشین پیروانی پخش زنده مسابقه والیبال جوانان ایران و آمریکا (۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کریستال پالاس برای فروش ستاره خود به لیورپول شرط گذاشت برنده‌ها و بازنده‌های قرعه‌کشی چمپیونزلیگ
سرخط خبرها

تیم فوتبال پدیده احیا می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۶۹۸۴
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
تیم فوتبال پدیده احیا می‌شود
عضو هیات مدیره گروه شرکت‌های پدیده شاندیز گفت: باشگاه ورزشی پدیده و تیم فوتبال پدیده را دوباره احیا می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام محمودرضا جواهری عضو هیات مدیره و مدیر فرهنگی، روابط عمومی و تبلیغات گروه شرکت‌های پدیده گفت: ما در سال ۹۲ توانستیم تیمی از دسته اول را تحویل گرفته و با رکوردشکنی به لیگ برتر بیاوریم تا بعد از ۴ سال خراسان را در لیگ برتر دارای نماینده کنیم و با توجه به حرکت جدید پدیده دوباره این امر مهم فرهنگی را در دستور کار قرار خواهیم داد.
وی افزود: امیدوارم با همراهی هیات مدیره و شخص اقای پهلوان، این خواسته بحق مردم فوتبال دوست استان و بخصوص جوانان استان برای داشتن نماینده در لیگ برتر فوتبال را جامه عمل بپوشانیم.
وی با بیان اینکه فوتبال یک صنعت است، رویکرد پدیده در دوره قبلی تشکیل تیم فوتبال را هم کاملا تخصصی خواند و گفت: امیدواریم بتوانیم تیمی بهتر از تیم قبلی بسازیم که با ناکارآمدی مدیران وقت پدیده و کم توجهی و نامهربانی مسئولان وقت ورزش استان به بدترین سرنوشت دچار شد.
جواهری با اشاره به تحولاتی که در یکسال اخیر در پدیده رخ داده گفت: پدیده بعد از گذر از مشکلاتی که داشت با نظر مقام قضایی تعیین تکلیف شد و با مطالبه گسترده سهامداران، هیات مدیره از مقامات قضایی خواست تا زمینه حضور مجدد محسن پهلوان در مجموعه فراهم گردد تا پروژه‌ها هر چه سریعتر تکمیل شود و در ششماه اخیر با حضور ایشان بیشترین تحولات در پروژه‌ها بخصوص در کیش ایجاد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->