زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه
سرخط خبرها

خراسان رضوی ۴۹۷ هزار نفر بی سواد دارد

  • کد خبر: ۱۵۷۲۲۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸
خراسان رضوی ۴۹۷ هزار نفر بی سواد دارد
معاون هماهنگ کننده امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: ۴۹۷ هزار و ۱۰۶ نفر در زمره افراد بی سواد، افرادی که هیچ سواد خواندن و نوشتن ندارند در این استان شناسایی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین حجت گنابادی نژاد روز سه شنبه در نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش استان خراسان رضوی افزود: با توجه به تکالیف محول شده، ۲۵۴ هزار و ۶۵۴ نفر از آنان در اولویت جامعه هدف نهضت سوادآموزی هستند.

وی بیان کرد: اولویت نخست در سواد آموزی، بازماندگان از تحصیل و افراد بی سواد با سنین ۱۰ تا ۴۹ سال هستند و ۲۴۲ هزار و ۴۵۲ هزار نفر بی سواد دیگر نیز به دلیل سن بالای ۶۵ سال و معرفی شده از سوی دستگاههای اجرایی دیگر در اولویت بعدی سواد آموزی قرار دارند.

حجت الاسلام گنابادی نژاد با اشاره به نقش دستگاههای مختلف در کاهش بی سوادی در خراسان رضوی گفت: هر یک از دستگاه های مربوطه از جمله بهزیستی، اتباع و امور مهاجران و دیگر سازمان ها باید تمامی اقدامات ریشه کنی بی سوادی در دستگاه خویش را انجام دهند و نهضت سواد آموزی فقط معیارها و شاخص ها را برای آنها تبیین کند.

معاون استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در امر ریشه کنی بی سوادی باید نهادهایی از جمله هلال احمر که دارای شبکه مردمی هستند، پای کار بیایند و از ظرفیت های خویش در این مسیر استفاده کنند.

وی عنوان کرد: موضوع سواد آموزی برای پیشبرد افراد کشور مهم است، لذا برای تحقق آن باید راهکارهای ارائه شده دستگاه های مربوطه از مرحله شناسایی تا تعلیم سهل، روان و اجرایی باشد.

سهم ۷۰ درصدی بانوان در جامعه تعلیم دهندگان خراسان رضوی

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: ۷۰ درصد جامعه معلمان و تعلیم دهندگان استان خراسان رضوی را بانوان تشکیل می دهند و آقایان تمایلی به حضور در این عرصه ندارند.

سید امیر شوشتری تصریح کرد: برای حمایت از بخش نهضت سوادآموزی نیازمند کمک خادم یاران، بسیج و نیروی هلال احمر به صورت جهادی هستیم، چراکه استخدام آنها به دلیل برخی مشکلات با معذوریت همراه است.

وی با اشاره به طرح های مختلف سواد آموزی در خراسان رضوی بیان کرد: طرح شهید "محمودوند" یکی از طرح های موفق حوزه سواد آموزی بوده است که باید اینگونه طرح ها بیشتر اجرایی شود.

خراسان رضوی رتبه دوم جذب سواد آموزی در کشور را دارد

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این نشست گفت: شهرستان های خراسان رضوی بین ۹۳ تا ۹۸ درصد ضریب سواد آموزی دارد که از این جهت رتبه دوم کشوری پس از استان خوزستان را در اختیار دارد.

سید جمال وزیری خاطر نشان کرد: بر اساس کد ملی های ثبت شده در سال تحصیلی جاری، ۲۰ هزار و ۴۴۶ نفر در مقطع دوره ابتدایی از تحصیل بازمانده اند که از این تعداد ۴۳ درصد مردان و ۵۷ درصد را زنان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه بیشتر بازماندگان از تحصیل در مناطق شهری ساکن هستند، بیان کرد: کمبود نیروی آموزش دهنده، تعریف محدود در سامانه و همچنین نبود منابع اعتباری از مهمترین دلایل اختلال در سیستم آموزشی استان است.

در ادامه این نشست نیز برخی از کارشناسان و فعالان حوزه آموزش و پرورش به بیان نظرات و پیشنهاد های مختلف جهت ارتقای باسوادی در خراسان رضوی پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->