آخرین جزئیات از واقعه کشته شدن دیپلمات‌های قطری در مصر یک مقام صهیونیستی: آزادسازی زندانیان صهیونیست از صبح دوشنبه آغاز خواهد شد اولین واکنش رسمی مجمع تشخیص مصلحت به سخنان اخیر باهنر اقدام پاکستان در بستن پر ترددترین مرز مشترک با افغانستان افزایش تنش میان فیلیپین و چین در نزدیکی جزیره موردمناقشه قالیباف: از هر ابتکاری برای پایان نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کنیم + فیلم ایران خواستار کاهش تنش بین پاکستان و افغانستان از طریق دیپلماسی شد واکنش ریاض به درگیری پاکستان و افغانستان آکسیوس: از ایران برای نشست غزه در مصر دعوت شده است دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد حکومت طالبان از پایان موفقیت‌آمیز عملیات علیه پاکستان خبر داد ولایتی: گروه‌های مقاومت ثابت کردند که راه کرامت و آزادی از مسیر جهاد و استقامت می‌گذرد اصلاح قانون مهریه مجدد به صحن علنی بازگشت غزه، طولانی‌ترین و پرهزینه‌ترین جنگ تاریخ رژیم صهیونیستی رسانه عبری: حماس کنترل نوار غزه را مجددا به دست گرفت حماس خروج رهبران خود از غزه را «بی‌معنا» دانست هلاکت یک نظامی رژیم صهیونیستی عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی نیست | بنیان طرح ابراهیم خائنانه است ده‌ها کشته و زخمی در درگیری ارتش پاکستان با نیرو‌های طالبان در مرز افغانستان حضور ویتکاف و دختر ترامپ در جمع شهرک‌نشینان صهیونیست صلح در خاورمیانه، آشوب در واشنگتن! ایلان ماسک: دولت آمریکا اصلاح‌ناپذیر است متکی: ایران رسماً خروج از برجام را اعلام کند استقبال ایران و پاکستان از توقف نسل‌کشی در غزه معاون اول قوه‌قضائیه: کاهش یا حذف کامل فسادها با اصلاح ساختارها صورت می‌پذیرد بایدن تحت درمان سرطان است (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تایوان از نزدیک شدن ۷۱ جنگنده چینی به این جزیره خبر داد

  • کد خبر: ۱۵۷۸۶۰
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۴
تایوان از نزدیک شدن ۷۱ جنگنده چینی به این جزیره خبر داد
وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که ۷۱ هواپیمای نظامی چین را در حال نزدیک شدن به جزیره، شناسایی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع تایوان در بیانیه خود گفت: «تا ساعت ۱۶:۰۰ (به وقت محلی) ۸ آوریل، ۷۱ جنگنده و ۹ کشتی متعلق به ارتش خلق چین شناسایی شده است».

در این بیانیه تأکید شده که ۴۵ هواپیما از به اصطلاح خط میانی تنگه تایوان عبور کرده و وارد منطقه شناسایی دفاع هوایی تایوان شده‌اند.

تلویزیون دولتی چین، صبح روز شنبه اعلام کرد که پکن در چارچوب رزمایش «شمشیر تیز متحد» که از صبح امروز آغاز شده است، در حال انجام تمریناتی در تنگه تایوان برای «محاصره کامل» جزیره است.

تایوان اعلام کرد: چین از روز شنبه ۸ آوریل رزمایش سه روزه خود را در اطراف تایوان آغاز کرد تا نارضایتی خود را از دیدار تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نشان دهد.

دولت چین همزمان با سفر تسای اینگ ون به آمریکا و دیدارش با کوین مک کارتی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا متعهد شد که به آن پاسخ «قاطعانه» بدهد.

چین هرگونه تعامل بین مقام‌های آمریکا و تایوان را به‌عنوان یک چالش برای حاکمیت خود بر این جزیره می‌داند و به دیدار‌های قبلی مقامات طرفین واکنش تندی نشان داده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->