ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید
سرخط خبرها

پرسپولیس از باشگاه چینی شکایت کرد

  • کد خبر: ۱۵۸۴۰۰
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۳
پرسپولیس از باشگاه چینی شکایت کرد
باشگاه پرسپولیس از باشگاه چینی که با مهاجم سابق سرخپوشان قرارداد بسته است، به فیفا شکایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این باشگاه در پی عقد قرارداد باشگاه کانگژو با یورگن لوکادیا از باشگاه چینی به عنوان خوانده دوم پرونده، شکایت کرد.

امیر علی حسینی در این ارتباط گفت: پس از آن که باشگاه کانگژو درخواست ITC جهت به خدمت گرفتن لوکادیا را برای پرسپولیس ارسال کرد، ما ضمن رد این درخواست، نامه‌ای را هم ارسال کردیم. این نامه خطاب به باشگاه چینی بود و از طریق فدراسیون فوتبال ایران و چین به صورت رسمی ارسال شد. در این نامه اعلام کردیم لوکادیا بازیکن پرسپولیس، تحت قرارداد است. فسخ یک‌طرفه قرارداد از سوی وی نیز مورد پذیرش ما نیست و شکایت از او به فیفا ارسال شده است. در این نامه اقدام کانگژو را در حکم استخدام و اغوای بازیکن تحت قرارداد با باشگاه دیگر دانستیم و متذکر شدیم این مساله می‌تواند برای آن‌ها تبعات حقوقی و انضباطی داشته باشد. نامه‌ای هم به فیفا زدیم که جدایی این بازیکن به دلایل غیر موجه بوده است و به خدمت گرفته شدن او از سوی باشگاه چینی می‌تواند اغوای بازیکن تلقی شود.

مدیر امور بین‌الملل باشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به دستور پیگیری درویش، امروز سه‌شنبه نیز نسبت به طرح شکایت در فیفا نیز اقدام شد. این شکایت در پورتال حقوقی فیفا نیز به ثبت رسید. در جریان آن با ارسال مدارک جدید از جمله نامه‌های ارسالی، خواستیم با توجه به این که شکایت پرسپولیس از لوکادیا در دست بررسی است، باشگاه چینی هم به عنوان خوانده دوم به پرونده شکایت از سوی پرسپولیس اضافه شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->