توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: رحمت خدا در شب‌های قدر جاری است

  • کد خبر: ۱۵۸۶۹۱
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۶
آیت‌الله علم‌الهدی: رحمت خدا در شب‌های قدر جاری است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: رحمت خدا در شب‌های قدر جاری است و هرکس با هر وضع ظاهری و اعتقادی که داشته باشد، می‌تواند در این شب‌های عزیز دوباره به خدا مراجعه کند، اظهار ندامت کند و از همه مهم‌تر، تلاش کند تا در سال پیش رو بیش از گذشته در مسیر حق پیش برود. 

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در مراسم شب بیست و سوم رمضان مصادف با سومین شب از لیالی شریف قدر که با حضور زائران و مجاوران در حسینیه دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: اشتباه است اگر گمان کنیم شب قدر می‌تواند تعیین‌کننده سرنوشت یک‌ساله فردی باشد که در طول عمر خود هرچه خواسته انجام داده، ذره‌ای به تقوا اعتنا نداشته اما اکنون تلاش دارد تا با حضور در مراسم احیای شب قدر، هرچه کرده را تسویه کند و دوباره مسیر گنه‌کاری در پیش بگیرد.

وی با بیان اینکه پشیمانی از گذشته به‌تنهایی فایده ندارد، افزود: پشیمانی از گناه فقط زمانی منجر به صلاح و نجات فرد می‌شود که وضعیت آینده برای فرد مشخص باشد؛ به این معنا که انسان بداند اگر پشیمانی از گناه برای او حاصل شده، در آینده تلاش خواهد کرد تا دامان خود را از آلودگی مشابه آن پاک کند.

شب قدر، شب تحول ارادی بندگان است

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: پیش‌تر هم گفته بودیم که نباید شب قدر را به‌عنوان یک مراسم دینی و آیینی همچون سایر مراسمات در نظر گرفت زیرا امشب را شب قدر می‌گویند؛ به این دلیل که بنده خودش باید به میدان بیاید و با استغفار از گناهان خود، شب قدر را مقدمه‌ای برای آغاز مسیر عبودیت خود قرار دهد. به این ترتیب، اگر بنده بخواهد در تمام طول زندگی خود در یک سال، همه امورات خود را بر مبنای خواست و رضای پروردگار عالم قرار دهد، خداوند عالم هم در شب‌های قدر این‌طور مقدر خواهد کرد که شب قدر، شب تعالی و تحول انسان باشد.

وی ادامه داد: رحمت خدا در شب‌های قدر جاری است و هرکس با هر وضع ظاهری و اعتقادی که داشته باشد، می‌تواند در این شب‌های عزیز دوباره به خدا مراجعه کند، اظهار ندامت کند و از همه مهم‌تر، تلاش کند تا در سال پیش رو بیش از گذشته در مسیر حق به پیش برود.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: بنا به روایت متواتر درباره شب‌های قدر، شب نوزدهم رمضان، شب تقدیر است به این معنا که انسان در آن با محاسبه اعمال خود، گذشته‌اش را در نظر می‌گیرد و حسابش را با پروردگارش تسویه می‌کند. شب بیست و یکم رمضان، شب امضاست به این معنا که سرنوشتی برای بنده نوشته و به امضا می‌رسد و سرانجام شب بیست و سوم رمضان، شب تنجز است به این معنا که هرچه نوشته شده، قطعی می‌شود و به‌عنوان مقدر بنده برای سال آینده در سرنوشت او قرار می‌گیرد.

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->