بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهیم داشت برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استهلال هلال ماه شوال توسط ۱۹ گروه رصدگر | شنبه، ۲ اردیبهشت عید فطر است

  • کد خبر: ۱۵۹۴۰۱
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۳
استهلال هلال ماه شوال توسط ۱۹ گروه رصدگر | شنبه، ۲ اردیبهشت عید فطر است
مسئول ستاد استهلال خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی ما با مشخصاتی که منجمین می‌دهند این است که روز جمعه، یک اردیبهشت، ۳۰ رمضان و روز شنبه عید فطر خواهد بود و نماز عید فطر برگزار خواهد شد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام ابراهیم معادی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص رؤیت هلال ماه شوال عنوان کرد: پنجشنبه بعدازظهر مصادف با ۲۹ رمضان، ۱۹ گروه استهلال از طرف ستاد استهلال خراسان رضوی در سراسر استان در رصدگاه‌ها حضور پیدا خواهند کرد که این گروه‌ها مجهز به دوربین و تلسکوپ هستند.

وی افزود: منجمین با مشخصاتی که از هلال ماه ارائه می‌دهند، ماه حدود ساعت ۷ صبح از مقارنه خارج می‌شود و کمتر از ۱۱ ساعت از عمر این هلال در غروب می‌گذرد. ما رکوردی در جهان نداریم که در کمتر از ۱۱ ساعت ماه را با تلسکوپ و دوربین دیده باشند.

مسئول ستاد استهلال خراسان رضوی ادامه داد: از سوی دیگر روشنایی ماه بسیار کم و معادل ۰.۲۳ درصد است که قابلیت رویت با چشم عادی و دوربین را ندارد، در عین حال ما استهلال خود را انجام می‌دهیم.

معادی بیان کرد: پیش‌بینی ما با مشخصاتی که منجمین می‌دهند این است که روز جمعه، یک اردیبهشت، ۳۰ رمضان و روز شنبه عید فطر خواهد بود و نماز عید فطر برگزار خواهد شد. با توجه به اینکه مقلدین تمام مراجع در این روز اجتماع خواهند کرد، پیش‌بینی برگزاری یک نماز باشکوه در حرم رضوی را خواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->