اولین ویدیو از رابط کاربری One UI 8 سامسونگ منتشر شد + فیلم جیمز وب شواهدی از حیات فرازمینی در فاصله ۱۲۴ سال نوری زمین کشف کرده است گلکسی M56 سامسونگ معرفی شد + مشخصات و قیمت یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد
سرخط خبرها

مغز ایلان ماسک سوت کشید

  • کد خبر: ۱۵۹۴۰۵
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰
مغز ایلان ماسک سوت کشید
ایلان ماسک، مالک میلیاردر شرکت توئیتر فاش کرد، از فهمیدن ابعاد واقعی دست داشتن دولت آمریکا در ارتباطات توئیتر و دسترسی این دولت به این شبکه اجتماعی در زمانی که سال گذشته میلادی به خرید آن پرداخت شوکه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ایلان ماسک، میلیاردر کارآفرین آمریکایی و مدیر عامل چند شرکت شامل تسلا، اسپیس ایکس و توئیتر در مصاحبه‌ای به تاکر کارلسون، مجری شبکه فاکس نیوز گفت: "مغز من از فهمیدن اینکه نهادهای دولت آمریکا عملا دسترسی کامل به همه بخشها در توئیتر دارند سوت کشید."

ایلان ماسک ادعا کرد، تا زمانی که در ماه اکتبر سال گذشته میلادی توئیتر را به ارزش ۴۴ میلیارد دلار نخریده بود "از این موضوع اطلاع نداشت."
ایلان ماسک تایید کرد، که منظورش از "همه‌چیز" شامل پیامهای مستقیم کاربران که خصوصی فرض می‌شود، بوده است.


با این وجود در تیزر این مصاحبه که روز یکشنبه انتشار یافت نشان داده نشد که آیا ایلان ماسک نام سازمانهای دولتی آمریکا که دسترسی به توئیتر داشته و شیوه‌های آنها را ذکر کرده یا خیر. همچنین مشخص نشده که آیا از زمان خریده شدن توئیتر توسط ایلان ماسک ابعاد این دسترسی دولت واشنگتن به ارتباطات خصوصی مردم محدود شده یا خیر.

ایلان ماسک از زمانی که در ماه اکتبر توئیتر را خرید و در سمت مدیرعاملی این رسانه اجتماعی نشست هر از چند گاهی مجموعه های اسناد و ارتباطات درون سازمانی آن را منتشر کرده تا درباره سیاستهای سانسور آن و ارتباطاتش با آژانسهای فدرال اطلاعاتی و امنیتی آمریکا شفافسازی کند.

مت تایبی، یکی از خبرنگاران مستقلی که در ماه دسامبر درباره اولین بخش از اسناد منتشر شده توسط ایلان ماسک گزارش منتشر کرد، اخیرا گفت از لفظ "مجتمع سانسورگری صنعتی" برای توصیف همدستی بین شرکتهای رسانه‌های اجتماعی، سازمانهای غیردولتی و دولت آمریکا به منظور سرکوب اطلاعاتی که نمی‌پسندند استفاده کرد.

او این سازوکار را یک "بروکراسی مایل به فدا کردن حقایق اساسی در خدمت اهداف در حوزه روایتهای کلی" و متضاد دقیق مطبوعات آزادی که قانون اساسی آمریکا ذکر کرده، خواند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->