اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

حضور تولیت آستان قدس رضوی در جمع دختران دهه هشتادی معتکف مسجد گوهرشاد

  • کد خبر: ۱۵۹۶۰۸
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳
حضور تولیت آستان قدس رضوی در جمع دختران دهه هشتادی معتکف مسجد گوهرشاد
تولیت آستان قدس رضوی هم‌زمان با ایام پایانی ماه مبارک رمضان در جمع دختران دهه هشتادی معتکف در مسجد جامع گوهرشاد حرم مطهر امام رضا (ع) حضور یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در بیست و ششمین روز از ماه مبارک رمضان در جمع دختران دهه هشتادی معتکف در حرم مطهر امام رضا (ع) حضور یافت و در سخنانی به گسترش روز افزون استقبال جوانان از سنت اعتکاف اشاره و عنوان کرد: اشتیاق برای حضور در مراسم اعتکاف از جمله برکات انقلاب اسلامی است، یکی از برکات انقلاب این بود که سنت‌های حسنه نبوی و دینی را احیا کرد.
وی با بیان اینکه از منظر دین اسلام راه کسب فضایل و کمال انسانی برای زنان و مردان یکسان است و هیچ تفاوتی در آن نیست؛ تصریح کرد: در میان اولیا و صالحان، بانوان بزرگوار و با شرافتی همچون حضرت مریم (س) و حضرت فاطمه زهرا (س) هستند که در راه توحید و اهداف الهی به آنچنان جایگاهی رسیدند که نام آن‌ها برای همیشه بر تارک تاریخ بشر می‌درخشد.
تولیت آستان قدس رضوی اعتکاف در جوار بارگاه ملکوتی امام الرئوف علی بن موسی الرضا (ع) را توفیقی بزرگ خواند و با بیان اینکه امام، پدری دلسوز و مهربان برای امت است، ابراز کرد: شکرگذاری نعمت اعتکاف در جوار حجت خدا آن است که حداکثر تلاش را برای خودسازی و بهره برداری معنوی از این فرصت روحانی ببریم و برکات معنوی آن را در زندگی شخصی و اجتماعی خود استمرار بخشیم.
حجت الاسلام والمسلمین مروی قرآن را کتاب راهنمای زندگی انسان دانست و ضمن توصیه معتکفین به انس با قرآن، خاطرنشان کرد: کتاب یکی از بهترین ابزار‌ها برای دستیابی انسان به تفکر، علم و تعالی است، نسل جوان باید اهل مطالعه باشد و دانش خود را نسبت به دین افزایش دهند تا بتواند به شکل مطلوب دین را تبلیغ کند؛ جوانان کتاب خوانی را جزو ضروریات و اولویت‌های زندگی خود قرار دهند و از کتاب‌های خوب خود را جدا ندانند.
گفتنی است؛ در روز‌های پایانی ماه مبارک رمضان مراسم اعتکاف رمضانیه با حضور بیش از یک هزار نوجوان دختر و پسر دهه هشتادی به مدت سه روز در مسجد گوهرشاد حرم امام رضا (ع) در حال برگزاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->