آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز آتش بس در سودان

  • کد خبر: ۱۵۹۶۲۳
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۷
آغاز آتش بس در سودان
آتش‌بس ۲۴ ساعته در سودان در پی توافق ارتش و نیرو‌های واکنش سریع، وارد مرحله اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از توافق ارتش سودان و نیرو‌های واکنش سریع، آتش بس طبق قرار از ساعت ۱۸ روز سه شنبه به وقت محلی، وارد مرحله اجرا شده است.

دو طرف درگیر در سودان امروز اعلام کردند که با پیشنهاد برقراری آتش‌بس به مدت ۲۴ ساعت موافقت کرده‌اند.

«عبدالفتاح البرهان» فرمانده ارتش سودان و «محمد حمدان دقلو» معروف به حمیدتی، فرمانده نیرو‌های واکنش سریع سودان پس از گفتگو با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، موافقت خود را با تصمیم آتش‌بس ۲۴ ساعته اعلام کردند.

ارتش سودان در بیانیه‌ای گفت: اعلام آتش بس ۲۴ ساعته توسط نیرو‌های واکنش سریع با هدف سرپوش گذاشتن بر شکستی است که ظرف چند ساعت متحمل خواهد شد.

در این بیانیه آمده است: از صحبت درباره آتش بس با وجود بسیج نیرو‌های دشمن در مِروی برای تامین امنیت فرود هواپیمای حامل کمک نظامی از سوی طرف‌های منطقه‌ای متعجب هستیم.

درگیری‌های مسلحانه خشونت آمیز سودان که شنبه و در پی تشدید اختلافات میان البرهان و محمد حمدان دقلو آغاز شد، امروز سه شنبه درحالی وارد چهارمین روز خود شد که کمیته پزشکان این کشور اعلام کرد که طبق آخرین آمار ۱۴۴ غیرنظامی در این درگیری‌ها کشته شده‌اند.

کمیته پزشکان سودان همچنین آخرین آمار مجروحان نظامی و غیرنظامی درگیری‌های روز‌های اخیر این کشور را ۱۴۰۹ تن اعلام کرد.

این کمیته همچنین اعلام کرد که وضعیت در سودان درحال بدتر شدن است چراکه برخی از بیمارستان‌ها به دلیل بمباران قادر به ارائه خدمت نیستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->