استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه با جدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: با وجود ارتش با قدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد
سرخط خبرها

سایت سازمان جاسوسی موساد هک شد

  • کد خبر: ۱۶۰۴۵۷
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۹
سایت سازمان جاسوسی موساد هک شد
گروه هکری «آنانیموس سودان» سایت سازمان جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی را مورد حمله قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که گروه هکری «آنانیموس سودان» سایت سازمان جاسوسی موساد را مورد حمله قرار داده است.

در همین حال، روزنامه عبری زبان معاریو اعلام کرد که سایت‌های موساد و شرکت بیمه رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفته و از دسترس خارج شده‌اند.

هنوز ابعاد این حمله اعلام نشده، اما این حمله سایبری می‌تواند به استخراج بخش زیادی از اطلاعات امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی منجر شود.

این دهمین حمله سایبری به زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی طی کمتر از یک هفته گذشته است. دو روز پیش نیز روزنامه عبری زبان یدیعوت احارونوت اعلام کرده بود که گروه هکری موسوم به «آنانیموس سودان» سایت شرکت برق رژیم صهیونیستی را هدف حمله سایبری قرار داده و از دسترس خارج کرده است. این رسانه همچنین از حمله هکرها به سایت فرودگاه بن گورین خبر دادند و اینکه تلاش برای بازگرداندن اوضاع در جریان است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اذعان کرد که حملات سایبری طی ماه آوریل جاری افزایش یافته است. طی ماه‌های گذشته چندین حمله سایبری سیستم بانکی، بهداشتی، فرودگاه بن گوریون و چند مرکز دیگر در اراضی اشغالی را هدف قرار داده است.

همچنین هفته گذشته رسانه‌های رژیم صهیونیستی فاش کردند که چندین وب‌سایت متعلق به این رژیم در عرض دو روز آخر هفته گذشته و همزمان با روز جهانی قدس، مورد بیش از ۶۰ حمله سایبری قرار گرفته و برخی از حملات منجر به توقیف پایگاه‌های اطلاعاتی شده است. بر اساس این گزارش، روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» گزارش داد که حملات سایبری به سرورها و سوریس‌های آنلاین (DDOS) تعدادی از وب سایت‌های معروف اسرائیل را مختل کرد. هکرها گفتند که حتی به سرورهای کنترل از راه دور دو شرکت کوچک و دو سیستم نظارت بر آب در سرزمین‌های اشغالی دسترسی پیدا کردند و نقشه نظامی شهرک صهیونیست‌نشین «کیسوفیم» را نیز منتشر کرده‌اند.

به نوشته این روزنامه، در دو روزی که شاهد گرامیداشت روز جهانی قدس بودیم، حدود ۶۰ حمله سایبری از جمله انهدام و خرابکاری در وب‌سایت‌ها انجام شد. این روزنامه مدعی شد که این حملات از طرف هکرهای ایرانی به وقوع پیوسته است.

به اذعان روزنامه اسرائیل هیوم، در این حملات سایبری، دوربین‌ها و سیستم‌های نظارت بر آب هک شدند و پایگاه‌های اطلاعاتی سایت‌های کوچک از کنترل خارج شدند.

به گزارش پایگاه خبری «چک پوینت» Check Point، میزان و شدت حملات سایبری اخیر بیشتر از سال‌های گذشته بوده و در برخی موارد از ابزارهای بسیار قدرتمندتری نسبت به سال‌های گذشته استفاده شده است.

در سال‌های اخیر رژیم صهیونیستی با حملات سایبری حتی از سوی گروه‌های مقاومت روبروست. نبرد سایبری حتی در نبرد میان حماس و رژیم صهیونیستی هم وارد فضای ویژه‌ای شده است. در می ۲۰۱۹ ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حملاتی به غزه، ساختمانی مسکونی را بمباران کرده است که در آن چند نفر هکر حضور داشتند و می‌خواستند این رژیم را هدف حمله سایبری قرار دهند! ژنرال صهیونیستی مسئول بخش امنیت سایبری ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده است که ارتش برای مقابله با این حمله سایبری، ساختمان مذکور را بمباران و با خاک یکسان کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->