iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور کودکان نابغه‌ ایران چرتکه انداختند رشته «هوش مصنوعی» برای دوره دوم متوسطه ایجاد می‌شود والدین چطور می‌توانند بر استفاده فرزندانشان از کنسول پلی‌استیشن نظارت کنند؟
سرخط خبرها

سفیر بلاروس: پارک علم و فناوری خراسان رضوی امکان همکاری متوازن با کشورم را دارد

  • کد خبر: ۱۶۰۷۸۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۷
سفیر بلاروس: پارک علم و فناوری خراسان رضوی امکان همکاری متوازن با کشورم را دارد
سفیر کشور بلاروس در ایران گفت: پارک علم و فناوری خراسان رضوی بستر بسیار خوبی برای همکاری متوازن با پارک‌های فعال در این کشور را دارد و امیدواریم در آینده بتوانیم تعاملات بهتری را با هم رقم بزنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری کالتسوف ضمن حضور در پارک علم و فناوری خراسان رضوی و بازدید از چند شرکت فناور افزود: در کشور ما چند پارک برای فعالیت‌های مختلف وجود دارد که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به پارک مشترک بلاروس و چین اشاره کرد.

وی با اشاره به تعامل شرکت‌های بزرگ دنیا در حوزه فناوری با بلاروس تاکید کرد: البته پارک چین و بلاروس فقط محدود به این ۲ کشور نیست و شرکت‌هایی از ده‌ها کشور دنیا در این مجموعه فعالیت دارند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز اظهار کرد: افتتاح مراکز رشد در شهرستان‌ها باعث تعمیق بیشتر روابط در حوزه علم و فناوری شده و از این مسیر نه تنها فقط دانشگاهیان، بلکه دانش‌آموزان نیز با بستر‌های رشد بیشتر آشنا می‌شوند.

مسعود میرزایی شهرابی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری خراسان رضوی یکی از سه پارک مهم و بزرگ کشور است، گفت: پارک علم و فناوری خراسان با ۲۰ سال قدمت در حوزه‌های مختلف خدمات متنوعی از جمله داروئی، تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و انرژی را ارائه کرده و در دوره جدیدِ خدمت، عرصه‌های صنایع معدنی، کشاورزی و صنایع خلاق فرهنگی فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است.

حرکت در مسیر هوشمندسازی

براساس این گزارش، با هدف بررسی روند پیشرفت طرح مغز افزار‌های هوش مصنوعی، در راستای برنامه تحول و پیشرفت بسیج فرهنگیان و هوشمند سازی مدارس، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با حضور در شرکت دانش‌بنیان بهپویان، از نزدیک در جریان روند پیشرفت این پروژه قرار گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اجرای این پروژه به صورت الگویی در منطقه تبادکان مشهد گفت: خوشبختانه جوانان ما ثابت کردند که در مسیر فناوری پیشرو هستند.

سید امیر شوشتری تاکید کرد: توسعه علم همواره در جهان وجود داشته است، ولی باید در نظر داشت که توسعه علم همراه با آموزه‌های معرفتی می‌تواند انسان را به تکامل رسانده و منجر به توسعه در زندگی آحاد جامعه شود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان نیز در این دیدار با اشاره بر اهمیت هوشمند سازی در حوزه فرهنگی و آموزش گفت: ایران اسلامی روز به روز در حال پیشرفت است.

میرزایی افزود: باید به این مهم اشاره کرد که بهره‌گیری از علوم و فناوری‌های جدید و هوشمند سازی در تمام زمینه‌ها می‌تواند علاوه بر ثروت سازی به عنوان اهرمی کارا و توانا در مسیر ارتقاء و رشد جوانان و نوجوانان عزیزمان نقش آفرینی کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->