نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۴۴ پهپاد و ریزپرنده رژیم منحوس صهیونیستی در مرزهای کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) موشک‌های روز دوم وعده صادق ۳ چه ویژگی‌هایی داشت؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ایجاد آشوب میان شهرک‌نشینان اسرائیل پس از حمله موشکی ایران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) عکس‌هایی از تخریب موشک‌های ایرانی در شهر‌های اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انگلیس به وعده خود برای انتقال ۳ هزار همکار افغان خود عمل کرد

  • کد خبر: ۱۶۱۱۶۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
انگلیس به وعده خود برای انتقال ۳ هزار همکار افغان خود عمل کرد
مجلس نمایندگان انگلیس گزارش داده است که دولت این کشور برای خروج همکاران افغان نیروهای خارجی اقدام انجام نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بنا به گزارش مجلس عوام انگلیس، بسیاری از افغان‌هایی واجد دریافت پناهندگی از این کشور، هنوز موفق به دریافت پناهندگی نشده‌اند و در کشور خود به سر می‌برند.

هزاران تن از مردم افغانستان، که با وعده پناهندگی با نظامیان انگلیسی همکاری کردند، همچنان در مسیر گرفتن پناهندگی از لندن با دشواری مواجهه هستند.

کمیته منتخب دفاعی مجلس عوام انگلیس در گزارشی اعلام کرد که بیش از ۳ هزار شهروند افغان، که واجد شرایط دریافت پناهندگی از انگلیس بودند، تقریباً با گذشت دو سال پس از خروج آمریکا و متحدان غربی آن از افغانستان، هنوز در این کشور به سر می‌برند.

در این گزارش، که روز جمعه منتشر شد، آمده است که ۳ هزار و ۷۵ نفر افغان، که برابر با سیاست جابجایی و کمک های اضطراری افغانستان (ARAP) واجد شرایط دریافت پناهندگی بودند، هنوز در انتظار پاسخ از سوی لندن هستند.

این افراد شامل کسانی می شوند که در طول ۲۰ سال اشغال افغانستان از سوی آمریکا و ناتو با نیروهای انگلیسی همکاری کردند. برخی سیاستمداران انگلیسی پیشتر ابراز نگرانی کرده بودند که پس از قدرت گرفتن طالبان در اوت ۲۰۲۱ در افغانستان، این افراد با اقدامات تلافی‌جویی از سوی طالبان مواجهه شوند.

«توبیاس الوود» رئیس کمیته منتخب دفاعی مجلس عوام انگلیس، خروج سراسیمه و مرگبار انگلیس از افغانستان را فصل تاریک تاریخ نظامی این کشور خواند.

صدها غیرنظامی افغان و ۱۳ نظامی و زن آمریکایی در جریان تخلیه سریع سفارتخانه‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه و سایر کشورهای غربی در افغانستان و ترک این کشور کشته شدند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->