سفره غذای ۴۰ هزار نفری عید غدیر در پارک ملت مشهد گسترده شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خبر کشف وانت حامل مواد انتحاری در مشهد، کذب است | مشهد در امنیت کامل است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه فرماندار مشهد: شهر در شرایط بسیار نرمالی قرار دارد | آماده خدمت‌رسانی و مدیریت بحران هستیم شرایط پیچیده طارمی در اینتر بعد از حمله جنایتکارانه اسرائیل به ایران از غدیر تا قدس؛ مشهد هم‌پیمان ولایت و مقاومت | اجتماع شبانه مردم در حمایت از وعده صادق ۳ در میدان شهدا مشهد + فیلم حال‌وهوای موکب‌های غدیر در شهر مشهد و شادی مردم از عملیات وعده صادق ۳ + فیلم فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روز ملی «مشهد» هنوز در مناسبت‌های فرهنگی کشور تصویب نشده است

  • کد خبر: ۱۶۱۳۴۳
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹
روز ملی «مشهد» هنوز در مناسبت‌های فرهنگی کشور تصویب نشده است
معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: توجه به حوزه خانواده، مناطق محروم، توجه به حوزه بانوان و اقشار خاص، توجه به فضاسازی شهر و‌... از محور‌های فعالیتی و سیاست‌هایی است که در راستای فعالیت‌های‌فرهنگی به ما ابلاغ شده است. 
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل‌زاده، معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، امروز در نشست ‌خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در راستای سیاست‌های شورای شهر و شهرداری مشهد اهدافی برای معاونت ترسیم شده است، افزود: باشگاه‌های مخاطب‌محور در این زمینه تشکیل شده است که برای اقشار مختلف خانواده برنامه‌هایی‌ دارد. باشگاه کهکشان کودکی ویژه کودکان ۲ تا ۶ سال، باشگاه جام، باشگاه ملکه و‌... از جمله این باشگاه‌هاست. 

وی اظهار کرد: در زمینه توجه به مناطق پیرامونی، یکی از مهم‌ترین سیاست‌ها توزیع خدمات در این مناطق‌ است. برگزاری محافل قرآنی و برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی مناطق از جمله فعالیت‌ها در این زمینه است. پروژه بهبود و تجهیز مساجد و مسائل عمرانی‌ ‌در مناطق پیرامونی شهر را نیز در دست داریم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های ملی و مذهبی مشارکت مردم را در نظر گرفته‌ایم، ادامه داد: موضوع مشارکت با تشکل‌های مردمی در برنامه‌های مناسبتی از اقدامات ما برای حضور مردم است. پنج هزار پاتوق سرود در برنامه‌های ملی و مذهبی و برگزاری جشن‌های ویژه از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در ادامه با بیان اینکه در استقبال از بهار ۱۴۰۲ از نگاه منتقدان اذعان شد که تحول ویژه‌ای در فضاسازی شهر ایجاد شده است، افزود: کمک ۳۰میلیاردی به سپاه امام رضا(ع) را تکذیب‌ می‌کنم. اگر اقدامی انجام می‌شود، در قالب مشارکت است. اگر سندی مبنی بر کمکی در این زمینه دارید، ارائه دهید. 
اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: مشهد بدون معتاد شعاری است که سازمان‌های مرتبطش نتوانستند اجرا کنند. این معضل به‌راحتی قابل‌حل نیست، اما برنامه‌هایی‌ در این زمینه وجود دارد. 
وی در پاسخ به سؤالی در‌خصوص واگذاری تابلو‌های تبلیغاتی به ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: ما مستقیم با ستاد مکاتبه نداریم و مسئول تابلو‌ها سازمان میادین است. ما همکاری لازم را با ستاد داریم. شهرداری این اختیار را دارد که با ستاد امر به معروف هماهنگی دارد و اکران‌های فرهنگی نیز صورت می‌گیرد. 
به گفته وی، در ایام استقبال از بهار ۱۵۰ طرح از سراسر کشور به دست ما رسید. همان طرح‌هایی که اکران شد، حاشیه‌ساز شد و‌ چون موضوع عفاف و‌ حجاب در فضای هیجانی است، باید با دقت عمل شود. باید پیام‌هایی طراحی‌ شود که جذاب باشد و مخاطب را تحت‌تأثیر قرار دهد. 
وی اظهار کرد: روز ملی مشهد نیز در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح شده و هنوز در مناسبت‌های فرهنگی کشور تصویب نشده است. ایام رویداد بین‌المللی مشهد‌ از عید فطر تا میلاد امام رضا‌(ع) ادامه دارد. 
رویداد بین‌المللی حکیم توس، رویداد خرم بمان شهر من و رویداد ویژه‌ای در ایام دهه کرامت برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->