رونمایی از پوستر سریال «پسران هور» + عکس تمام شبکه‌های استانی تلویزیون HD شد نامزدی ۱۰ شاعر برای جایزه «تی. اس. الیوت» پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «رهایی» در مشهد «مراسم تدفین» در جشنواره شانلی اورفه ترکیه تمدید مهلت ارسال اثر به بخش عکس نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» مستند «شیرین» در راه جشنواره خیرونا اسپانیا هیئت انتخاب بخش آیین‌ها و بازی‌های نمایشی جشنواره آیینی و سنتی را بشناسید بزرگداشتی برای «آرش رصافی» سینماگر، در جشنواره فیلم کوتاه تهران پیام تسلیت معاون رئیس‌جمهور برای درگذشت مادر همایون شجریان انتقاد دختر «رابین ویلیامز» به ویدیو‌های جعلی هوش مصنوعی از پدرش آموزشی برای خنداندن | برگزاری رویداد ملی آموزشی طنز «قلمه» در مشهد آموزش داستان نویسی | چشم‌های دکمه‌ای من (بخش چهارم) در ۲ سالی که از جنگ غزه گذشت، نویسندگان و شاعران چه واکنش‌هایی به این مسئله نشان دادند؟ شیراز میزبان اپرای عروسکی «حافظ» بهروز غریب‌پور می‌شود افتتاح نخستین مرکز علوم و فناوری‌های نوین ایران در مشهد | فرصتی برای آشنایی با دستاورد‌های علمی و فناوری روز + فیلم
سرخط خبرها

عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خبر‌های کوچک در کشور می‌تواند موضوع تحولات بزرگ شود

  • کد خبر: ۱۶۱۴۵۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۴
عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خبر‌های کوچک در کشور می‌تواند موضوع تحولات بزرگ شود
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های در اختیار ما و مجموعه‌های رسانه‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد، حضور نیرو‌های جوان و باانگیزه در محلات مختلف شهر‌ها است که می‌توانند با ورود ابتدایی خود برای تولید اخبار پراثر و بازنمایی وضعیت شهر‌ها کمک کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مهدی ناصحی در گفتگو با شهرآرانیوز در حاشیه اختتامیه رویداد رسانه‌ای رج اظهار کرد: امروز ذائقه مردم به سمت دریافت اخبار جزئی و کوچک سوق پیدا کرده است. خبر‌های کوچک در کشور می‌تواند موضوع تحولات بزرگ شود. ممکن است یک خبر در خصوص فردی که مسئولیت بزرگی هم ندارد در گوشه‌ای از شهری بتواند کل کشور را تحت تاثیر خود قرار دهد.

وی ادامه داد: رسانه‌های ملی و سراسری به لحاظ محدودیت‌های قانونی و منابع امکان پوشش تمام اخبار را به صورت جزئی در سطح کشور ندارند و معمولا بازنشرکننده اخباری هستند که از منابع دیگر به دست می‌آورند.

ناصحی گفت: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های در اختیار ما و مجموعه‌های رسانه‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد، حضور نیرو‌های جوان و باانگیزه در محلات مختلف شهر‌ها است که می‌توانند با ورود ابتدایی خود برای تولید اخبار پراثر، بازنمایی وضعیت شهرها، انتقال مشکلات اجتماعی و ارائه راه حل برای مسائل کمک کنند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص رویداد رسانه‌ای رج عنوان کرد: این رویداد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بسیار پرارزش شهر مشهد پذیرای آثار افراد رسانه‌ای در محلات مختلف بود. امیدواریم با این کار خوب انگیزه لازم ایجاد شود تا سایر افراد حضور پیدا کنند و در دوره‌های آینده شاهد تولیدات فاخر رسانه‌ای باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->