واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

جلوگیری از اعتیاد زنان و کودکان با اجرای طرح «پازک»

  • کد خبر: ۱۶۲۳۶۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
جلوگیری از اعتیاد زنان و کودکان با اجرای طرح «پازک»
معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی، گفت: برنامه پازک با هدف پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان در راستای مقابله با اعتیاد بانوان سیاست‌گذاری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از طرح‌های این برنامه با عنوان پیشگیری از اعتیاد در زنان دارای همسر معتاد، با موفقیت در شهرستان‌های مشهد، کاشمر و سبزوار اجرا شد. در این طرح، اطلاعات اولیه توسط متخصصان این حوزه در اختیار همسران فرد مصرف‌کننده قرار گرفت تا بتوانند از خود و فرزندانشان در مقابل مواد‌مخدر محافظت کنند.

غلامحسین دلبری با بیان اینکه راهبرد کلی این طرح، حفاظت از خانواده در مقابل اعتیاد است، به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: هدف اساسی این طرح، توانمندسازی زنان و خانواده‌های آن‌هاست. ارتقای‌ آگاهی و نیز تبادل تجربیات و نظرهای شرکت‌کنندگان از مهم‌ترین نقاط قوت این برنامه محسوب می‌شود. زنان این احساس را پیدا کردند که به‌عنوان همسر، نقش کلیدی و اثر‌گذاری در راستای تأمین سلامتی خود و خانواده‌شان دارند و به نحو درستی می‌توانند موضوع اعتیاد همسر را کنترل، مدیریت و در برخی مواقع درمان کنند. این طرح در مشهد در چهار منطقه کال زرکش، توس، عباس‌آباد و کلاته برفی اجرا شد.

وی افزود: مخاطبان و شرکت‌کنندگان در این طرح ۲۲۹ نفر بوده‌اند. آسیب‌های ناشی از اعتیاد در محلات حاشیه شهر و کم‌برخوردار به‌دلیل نبود اطلاعات کافی درخصوص سلامت فردی و خانوادگی نه‌تنها گریبان خود فرد معتاد را می‌گیرد، بلکه اطرافیان و به‌ویژه خانواده فرد مبتلا را نیز درگیر می‌کند.

معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه نتایج حاکی از آن است که این طرح نقش مهمی در توانمندسازی خانواده‌ها در راستای پیشگیری و درمان اعتیاد داشته است، گفت: درصدد هستیم تا امسال این طرح را برای جامعه هدف بزرگ‌تر و تعداد بیشتری از افراد اجرا کنیم. یکی از نکات مهم و دشوار در اجرای این طرح، جلب اعتماد و مشارکت خانواده‌ها دارای فرد معتاد برای شرکت در این کلاس‌ها و برنامه‌هاست. اجرای این طرح در محلات، منجر به شناسایی و اعلام نیاز برخی‌ شرکت‌کنندگان شد. بنابراین به‌دنبال پیش‌بینی سازوکار پیگیری و ارجاع پس از اعلام نیاز هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->