صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ انتقاد از نحوه نقد سریال تاسیان آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران
سرخط خبرها

علت صادرنشدن ویزای زائران حج تمتع ۱۴۰۲ چیست؟

  • کد خبر: ۱۶۲۵۷۱
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
علت صادرنشدن ویزای زائران حج تمتع ۱۴۰۲ چیست؟
در حالی که ۱۸ روز تا آغاز اعزام زائران کشورمان به حج تمتع ۱۴۰۲ باقی مانده، هنوز ویزای عربستان برای زائران ایرانی صادر نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عربستان از امروز آمادگی خود را برای پذیرش زائران خارجی حج تمتع اعلام کرده است و هر ساله از نیمه ماه شوال، وسایل و تجهیزات مورد نیاز زائران کشور‌های مختلف از جمله ایران به عربستان ارسال می‌شد.

اما تاکنون نه تنها ایران، بلکه سایر کشور‌ها هم اقدامی به منظور اعزام زائران یا حتی تجهیزات مورد نیاز به سرزمین وحی نداشته‌اند که البته به گفته یک منبع مطلع، اندونزی و پاکستان در ماه گذشته برخی از وسایل مورد نیاز برای زائران خود را به عربستان ارسال کرده و در انبار‌هایی قرار داده‌اند.

در روز‌های آینده نیز زائران خارجی از طریق فرودگاه‌های جده، مدینه و طائف وارد سرزمین وحی می‌شوند. سال گذشته زائران پاکستانی و مالزیایی نخستین گروه زائران خارجی حج تمتع بودند که پس از آن‌ها زائران هند، بنگلادش و ایران وارد عربستان شدند.

با وجود آمادگی ایران برای اعزام زائران به حج تمتع و برنامه‌ریزی برای آغاز اعزام زائران از سوم خردادماه، هنوز سامانه مسار برای دریافت ویزای ایرانیان باز نشده که برخی دلیل این امر را واریز نشدن هزینه حج تمتع به حساب سعودی‌ها می‌دانند. چرا که سامانه مسار به عنوان سامانه دریافت ویزای عربستان، پس از دریافت هزینه حج تمتع برای کشور‌ها باز خواهد شد.

البته برخی از کشور‌ها از هفته‌های گذشته اقدام به دریافت ویزای عربستان به منظور تشرف به حج تمتع کرده‌اند. مسؤولان کشورمان به دلیل برخی مشکلات، هزینه حج تمتع را از طریق کشوری دیگر به حساب عربستان واریز می‌کنند.

مسجدالحرام در روز‌های گذشته

در حالی که ۱۸ روز تا آغاز اعزام زائران حج تمتع کشورمان به سرزمین وحی باقی مانده است، به دلیل واریز نشدن هزینه حج تمتع به حساب سعودی‌ها، ویزای زائران کشورمان هم صادر نشده است. بر اساس آخرین اقدامات صورت گرفته، به نظر می‌رسد به زودی روند صدور ویزای زائران ایرانی هم آغاز شود.

گفتنی است: امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ ایرانی به حج تمتع مشرف می‌شوند که البته مسؤولان کشورمان در حال رایزنی به منظور افزایش این سهمیه هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->