وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از منظر روانشناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر گروه‌های حساس مشهدی با احتیاط نفس بکشند | کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) آیا مدیریت تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری‌ها واگذار شد؟ | گزارشی از ابعاد مصوبه جنجالی هیئت‌وزیران درباره تاکسی‌های اینترنتی پیام شهردار مشهد مقدس به مناسبت سالگرد طوفان‌الاقصی و روز جهانی فلسطین هشدار هوای ناسالم در مشهد | نفس‌کشیدن در شهر برای گروه‌های حساس خطرناک شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) نشست واکاوی شبکه مسائل مدیریت شهری مشهد برگزار شد
سرخط خبرها

بیانیه بسیج رسانه در تقدیر از شهردار مشهد

  • کد خبر: ۱۶۳۴
  • ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۶
بیانیه بسیج رسانه در تقدیر از شهردار مشهد
درپی موافقت شهردار مشهد با استعفای معاون خاطی فرهنگی به سبب توهین به خبرنگاران، سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی ضمن تقدیر از کلایی، این اقدام وی را ، تکریم عملی اصحاب رسانه در دهه کرامت دانست.

به گزارش شهرآرانیوز،  در جریان نشست خبری صبح دیروز، شهردار مشهد در پاسخ به خبرنگاری که از پاسخگو نبودن مسئولان شهرداری گلایه داشت شخصا با معاون فرهنگی تماس گرفت و درحالیکه گوشی شهردار روی بلندگو بود ، وی در پاسخ به توضیح شهردار، الفاظی رکیک نسبت به خبرنگاران به کار برد.

بسیج رسانه خراسان رضوی به عنوان نهاد صنفی حامی خبرنگاران پس از پیگیری این اقدام ضدفرهنگی و نیز در واکنش به پذیرش استعفای زارعی تاکید کرده است: در این ایام مقارن با دهه کرامت که نگاه عاشقان ولایت معطوف به پایتخت ایران اسلامی است، هتک و توهین جایگاه رفیع اصحاب قلم و رسانه آن‌هم در مشهد مقدس موجب شرمساری و تاسف مضاعف شد اما اقدام قاطع محمدرضا کلایی، شهردار مشهد در پذیرش استعفای این معاون خاطی نمایانگر شجاعت نقدپذیری و شناخت توجه به جایگاه خطیر رسانه‌ها در عصر جدید و تکریم عملی خبرنگاران است.


این نهاد صنفی همچنین درباره اقدام شهردار مشهد در بازخواست معاون غیرپاسخگو را ستوده و خاطرنشان کرد: شهردار مشهد در نشست خبری به درستی مبتنی بر دین و قانون، پاسخگویی را وظیفه همه مدیران معرفی نمود و پس از بروز رفتار غیرمتناسب ، از رسانه‌ها پوزش خواست و با استعفای زارعی موافقت نمود که همه این موارد ستودنی است.

در این بیانیه یادآوری شده است: همه مسئولان در هر رده و جایگاهی در نظام اسلامی ولایتمدار و مبتنی بر قسط و عدل باید بدانند به فرض فرار از پاسخگویی در مواجهه با مردم و رسانه‌های پرسشگر دیر یا زود در پیشگاه وجدان اجتماعی و در محکمه عدل الهی و بر روی صراط می‌بایست پاسخگو باشیم.

این بیانیه می‌افزاید: حضرت علی(ع) امر به معروف و نهی از منکر را یکی از وظایف مردم نسبت به مسئولان برشمردند و سزاست تا با تاسی از مولای متقیان در راه خدمت بی‌منت به مردم کوشا باشیم‌.

بسیج رسانه خراسان رضوی همچنین مدیران جراید و مطبوعات و خبرنگاران استان را از اقشار شریف و دغدغه‌مند جامعه عنوان کرد که همواره با وجود انواع سختی ها و مشکلات و نیز ناملایمات معیشتی، دم بر نیاورده و به عنوان نماینده افکار عمومی همواره درپی آگاهی‌بخشی باصداقت و مطالبه مسائل مردم، هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->