واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

زلنسکی برای دریافت بزرگترین بسته تسلیحاتی به آلمان رفت

  • کد خبر: ۱۶۳۹۰۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
زلنسکی برای دریافت بزرگترین بسته تسلیحاتی به آلمان رفت
ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین بعد از پایان سفر به ایتالیا، وارد برلین شد تا با مقام‌های آلمانی دیدار و درباره دریافت کمک‌های تسلیحانی رایزنی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که رسانه‌های آلمانی از تدارک این کشور برای ارسال بزرگترین بسته تسلیحاتی به اوکراین خبر دادند، رئیس‌جمهور اوکراین خود را به برلین رسانده است.

ولودیمیر زلنسکی در صفحه توئیتر خود خبر داد که به برلین پایتخت آلمان سفر کرده است. او نوشت: «در حال حاضر در برلین هستم. تسلیحات. بسته (تسلیحاتی) قدرتمند، پدافند هوایی، بازسازی (اوکراین). اتحادیه اروپا. ناتو. امنیت».

رئیس‌جمهور اوکراین در این پیام ضمن اشاره تلویحی به خبرها درباره تدارک آلمان برای ارسال بسته کمک تسلیحاتی جدید به اوکراین، مواضع خود درباره نزدیکی به غرب و مخالفت با روسیه را تکرار کرد.

روز شنبه (دیروز) برخی رسانه‌های آلمانی خبر دادند که این کشور اروپایی در حال آماده کردن خود برای ارسال بزرگ‌ترین کمک تسلیحاتی خود به اوکراین است. مجله «اشپیگل» خبر داد که آلمان در حال تدارک برای ارسال بسته جدید کمک تسلیحاتی ۲.۷ میلیارد یورویی (۳ میلیارد دلار) به اوکراین است.

شبکه تلویزیونی «ان-تی‌وی» (N-TV) آلمان پیشتر گزارش داده بود که رئیس‌جمهور اوکراین 13 می (شنبه 23 اردیبهشت) از آلمان دیدن کند و طبق برنامه قرار بوده که هواپیمای حامل او در قسمت نظامی فرودگاه «براندنبورگ» برلین به زمین بنشیند.

ولودیمیر زلنسکی در سفر به برلین، با «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان و «فرانک والتر اشتاینمایر» رئیس‌جمهور آلمان دیدارهای جداگانه داشته باشد.

بنا بر گزارش مجله آلمانی «اشپیگل»، بسته جدید کمک تسلیحاتی آلمان به اوکراین شامل ۲۰ دستگاه خوردوی جنگی پیاده نظام «ماردر»، ۳۰ فروند تانک «لئوپارد ۱»، ۱۵ دستگاه ضد هوایی خودکششی «گپارت»، ۲۰۰ پهپاد شناسایی، چهار سامانه پدافندی Iris-T، مهمات و تجهیزات توپخانه و بیش از ۲۰۰ خودروی زرهی رزمی و لجستیکی»، می‌شود.

ولودیمیر زلنسکی روز شنبه (دیروز) به رم رفته بود و بعد از دیدارهای جداگانه با رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر ایتالیا، در واتیکان با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان ملاقات داشت و سپس رم را به مقصد برلین ترک کرد.

سفر زلنسکی به آلمان در شرایطی انجام شده که مقام‌های کی‌یف بارها از غرب خواسته‌اند با انواع کمک‌های تسلیحاتی، مالی و اطلاعاتی، اوکراین را در جنگ با روسیه کمک کنند. کشورهای غربی ضمن اجابت درخواست‌های اوکراین، اعمال تحریم‌های بی سابقه علیه روسیه را در دستورکار قرار داده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->