گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

زلنسکی برای دریافت بزرگترین بسته تسلیحاتی به آلمان رفت

  • کد خبر: ۱۶۳۹۰۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
زلنسکی برای دریافت بزرگترین بسته تسلیحاتی به آلمان رفت
ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین بعد از پایان سفر به ایتالیا، وارد برلین شد تا با مقام‌های آلمانی دیدار و درباره دریافت کمک‌های تسلیحانی رایزنی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که رسانه‌های آلمانی از تدارک این کشور برای ارسال بزرگترین بسته تسلیحاتی به اوکراین خبر دادند، رئیس‌جمهور اوکراین خود را به برلین رسانده است.

ولودیمیر زلنسکی در صفحه توئیتر خود خبر داد که به برلین پایتخت آلمان سفر کرده است. او نوشت: «در حال حاضر در برلین هستم. تسلیحات. بسته (تسلیحاتی) قدرتمند، پدافند هوایی، بازسازی (اوکراین). اتحادیه اروپا. ناتو. امنیت».

رئیس‌جمهور اوکراین در این پیام ضمن اشاره تلویحی به خبرها درباره تدارک آلمان برای ارسال بسته کمک تسلیحاتی جدید به اوکراین، مواضع خود درباره نزدیکی به غرب و مخالفت با روسیه را تکرار کرد.

روز شنبه (دیروز) برخی رسانه‌های آلمانی خبر دادند که این کشور اروپایی در حال آماده کردن خود برای ارسال بزرگ‌ترین کمک تسلیحاتی خود به اوکراین است. مجله «اشپیگل» خبر داد که آلمان در حال تدارک برای ارسال بسته جدید کمک تسلیحاتی ۲.۷ میلیارد یورویی (۳ میلیارد دلار) به اوکراین است.

شبکه تلویزیونی «ان-تی‌وی» (N-TV) آلمان پیشتر گزارش داده بود که رئیس‌جمهور اوکراین 13 می (شنبه 23 اردیبهشت) از آلمان دیدن کند و طبق برنامه قرار بوده که هواپیمای حامل او در قسمت نظامی فرودگاه «براندنبورگ» برلین به زمین بنشیند.

ولودیمیر زلنسکی در سفر به برلین، با «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان و «فرانک والتر اشتاینمایر» رئیس‌جمهور آلمان دیدارهای جداگانه داشته باشد.

بنا بر گزارش مجله آلمانی «اشپیگل»، بسته جدید کمک تسلیحاتی آلمان به اوکراین شامل ۲۰ دستگاه خوردوی جنگی پیاده نظام «ماردر»، ۳۰ فروند تانک «لئوپارد ۱»، ۱۵ دستگاه ضد هوایی خودکششی «گپارت»، ۲۰۰ پهپاد شناسایی، چهار سامانه پدافندی Iris-T، مهمات و تجهیزات توپخانه و بیش از ۲۰۰ خودروی زرهی رزمی و لجستیکی»، می‌شود.

ولودیمیر زلنسکی روز شنبه (دیروز) به رم رفته بود و بعد از دیدارهای جداگانه با رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر ایتالیا، در واتیکان با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان ملاقات داشت و سپس رم را به مقصد برلین ترک کرد.

سفر زلنسکی به آلمان در شرایطی انجام شده که مقام‌های کی‌یف بارها از غرب خواسته‌اند با انواع کمک‌های تسلیحاتی، مالی و اطلاعاتی، اوکراین را در جنگ با روسیه کمک کنند. کشورهای غربی ضمن اجابت درخواست‌های اوکراین، اعمال تحریم‌های بی سابقه علیه روسیه را در دستورکار قرار داده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->