برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و خیزش گردوخاک در استان ادامه دارد افزایش طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی | جدایی خاکستری در عصر سالمندی وزیر آموزش و پرورش: همزمان با شروع سال تحصیلی ۲۴۰۰ پروژه افتتاح می‌شود
سرخط خبرها

قتل دختر و پسر جوان توسط نگهبان باغ

  • کد خبر: ۱۶۴۱۸۶
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
قتل دختر و پسر جوان توسط نگهبان باغ
مرد نگهبان باغ که پسری جوان را کشته است با اعتراف برادرش به اتهام قتل یک دختر جوان هم تحت بازجویی قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این مرد علاوه بر دو قتلی که به ارتکاب آن‌ها متهم شده، به دو جوان نیز شلیک و آن‌ها را زخمی کرده و حالا با شکایت آدم‌ربایی و سرقت نیز روبه‌روست.

دو سال قبل صدای فریاد‌های چند جوان همسایه‌ها را به سوی خانه‌باغی در سعادت‌آباد کشاند و آن‌ها با پلیس تماس گرفتند.

در بررسی‌ها روشن شد در درگیری‌ای که در خانه‌باغ رخ داده یک مرد ۳۵ ساله به نام سپهر کشته شده و دو دوستش به نام‌های شاهین و صدرا زخمی شده‌اند.

جسد سپهر که با شلیک چهار گلوله به شکمش از پا درآمده بود با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و دوستانش نیز برای درمان به بیمارستان منتقل شدند.

شاهین در بازجویی‌ها گفت: سپهر به ما گفته بود خانه‌باغ متعلق به مادربزرگش است که مدتی خالی از سکنه شده. به همین خاطر چند معتاد به آنجا رفت‌وآمد دارند. او از من و صدرا خواست تا شبانه به آنجا برویم و معتاد‌ها را بیرون کنیم؛ اما به محض اینکه به آنجا رسیدیم مردی به نام نیما چند گلوله به سمت ما شلیک کرد. گلوله‌ها به پای من و صدرا برخورد کرد که روی زمین افتادیم. همان موقع سپهر را دیدیم که چند گلوله با شکمش برخورد کرده بود و نفس نمی‌کشید. ما فریاد کشیدیم و خودمان را مقابل در رساندیم که همسایه‌ها سر رسیدند.

صدرا نیز اظهارات شاهین را تایید کرد.

به این ترتیب نیما ۳۷ ساله که مدعی بود نگهبان خانه‌باغ است و خودش نیز در این ماجرا زخمی شده بود تحت بازجویی قرار گرفت.

صاحب باغ به من اسلحه داد

نیما گفت: دو سال است که نگهبان خانه‌باغ هستم. مدتی قبل صاحب خانه‌باغ، یک کلت کمری در اختیارم گذاشت تا اگر لازم شد، برای دفاع از خودم از آن استفاده کنم. ساعت ۹ شب بود که سه مرد ناشناس وارد خانه‌باغ شدند. آن‌ها به سمتم حمله کردند و مرا به شدت کتک زدند. حتی چند ضربه چاقو با سر و گردنم برخورد کرد. آن‌ها می‌خواستند گوشی موبایلم را بدزدند. به همین خاطر در دفاع از خودم اسلحه کشیدم و برای ترساندن آن‌ها شلیک کردم. سه تیر به دیوار برخورد کرد، اما باقی تیر‌ها ناخواسته به آن‌ها خورد و موجب مرگ سپهر شد.

بعد از چند روز متهم گفته‌هایش را تغییر داد و این بار ادعا کرد اسلحه متعلق به قربانی و دوستانش بوده است. او گفت: اسلحه‌ای که با آن شلیک کردم متعلق به سارقان بود. سه مرد ناشناس که به خانه‌باغ حمله‌ور شده بودند با خود اسلحه داشتند. توانستم در یک لحظه کلت را از آن‌ها بگیرم و به سمت‌شان شلیک کنم. من اصلاً آن‌ها را نمی‌شناختم.

بررسی سوابق نیما نشان می‌داد او سابقه سرقت مسلحانه دارد و چهار ماه است از زندان آزاد شده و به احتمال فراوان درباره انگیزه درگیری، حقیقت را پنهان می‌کند.

اتهامات جدید

در این میان مردی افغان به پلیس آگاهی رفت و از نیما شکایت کرد. او گفت: من به تازگی متوجه شده‌ام نیما بازداشت شده است. او مدتی قبل با همدستی یکی از دوستانش مرا ربود. او مرا به صندوق‌عقب ماشین انداخت و کلید انبار صاحبکارم را به زور از من گرفت تا از آنجا سرقت کند. از ترسم از او شکایت نکردم؛ اما حالا از او شاکی هستم.

در حالی که بررسی‌ها نشان می‌داد نیما سوابق زیادی دارد برادرش اظهارات عجیبی مطرح کرد.

او گفت: برادرم مدتی قبل دختر جوانی را کشت و جسد او را دفن کرد. مدتی است این راز را در دل پنهان نگه داشته‌ام؛ اما حالا می‌خواهم حقیقت را بگویم.

با این ادعا بار دیگر نیما تحت بازجویی قرار گرفت، اما مدعی شد برادرش به شیشه معتاد است و در توهم شیشه‌ای چنین ادعایی کرده و او مرتکب هیچ قتلی نشده است.

در نهایت پرونده جنایت در خانه‌باغ سعادت آباد با صدور کیفرخواست به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا به زودی به آن رسیدگی شود. این در حالی است که با دستور قضایی قرار است تحقیقات درباره ادعای برادر متهم مبنی بر قتل دختر جوان تکمیل شود.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->