مراسم افتتاحیه شانزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» در مشهد برگزار شد + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: رصدخانه شهری مشهد، کامل‌ترین مجموعه کشور است نام‌گذاری «بولوار مشهد» در شهر رفسنجان معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل سفر کرد آلودگی هوا مهمان ناخوانده و ماندگار مشهدی‌ها | پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای شهر طی روزهای آینده (۴ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: امنیت پایدار، بستر خدمت به مردم است صدور هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی در پی پیش‌بینی آلودگی هوا | ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز (۳ آبان ۱۴۰۴) موحدیان: جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر برای استیضاح شهردار مشهد نبود ترامپ برای دیدار با امیر قطر به دوحه می‌رود مشهد از نظر مدیریت، تفکیک و جمع‌آوری مکانیزه پسماند، جزو شهر‌های پیشرو است ضرب‌الاجل به ۳ اداره برای حل مشکلات شهرک مهرگان مشهد آمار، ابزار اصلی خدمت به شهروندان مجید مرتضایی: فوتسال افغانستان دیگر پدیده نیست، یکی از قدرت‌های آسیا است آلودگی هوای مشهد تا فردا (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) ادامه دارد | خطر تنفس برای گرو‌ه‌های حساس حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: تمام توانمان را در شهرداری برای خدمت‌رسانی و افزایش مشارکت اجتماعی مردم به‌کار خواهیم گرفت

  • کد خبر: ۱۶۴۶۳۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
شهردار مشهد مقدس: تمام توانمان را در شهرداری برای خدمت‌رسانی و افزایش مشارکت اجتماعی مردم به‌کار خواهیم گرفت
محمدرضا قلندر شریف با اشاره به اینکه درمجموع معتقد هستیم شهرداری‌ها در جلب رضایت مردم نقش بسیار پررنگی دارند، گفت: با توجه به اهمیت این موضوع تمامی توان خود را در شهرداری برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به مردم به کارخواهیم گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، "محمدرضا قلندر شریف" در نشست معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری‌های کشور که با حضور "محمدرضا غلامرضا" معاون سیاسی وزیر کشور برگزار شد، افزود: شهرداری‌ها ذاتاً سیاسی نیستند و فلسفه میدانی و خدمات‌رسانی دارند اما عملکردشان به‌ویژه در کلان‌شهرها مستقیم و غیرمستقیم بر حوزه سیاسی بسیار تأثیرگذار است.

وی اضافه کرد: عملکرد شهرداری‌ها با توجه به ارتباط بسیار زیادی که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در طول شبانه‌روز با مردم‌ دارند بر جلب رضایت آنان در حوزه سیاسی نیز می‌تواند تأثیرگذار باشد.

شهردار مشهد بابیان اینکه در پی تغییراتی که در شهرداری انجام‌شده است اکنون هدف‌گذاری ما خدمات‌رسانی هرچه بهتر به مردم است، اظهار کرد: این موضوع غیرمستقیم بر اهداف نظام که همانا جلب رضایت مردم و افزایش مشارکت سیاسی آنان است، تأثیر خواهد گذاشت.

قلندر شریف تصریح کرد: لذا با همکاری و حمایت‌های شورای اسلامی شهر به دنبال خدمت‌رسانی و اجرای پروژه‌های کلان و ویژه به‌خصوص در محدوده حاشیه شهر هستیم.

وی ادامه داد: مسلماً نقش مردم در حوزه سیاسی کشور بی‌بدیل است و بر همین اساس باید تلاش کنیم تا با خدمت‌رسانی بهتر سرمایه اجتماعی را افزایش دهیم .

شهردار مشهد با اشاره به اینکه ما در شهرداری برای افزایش مشارکت مردم و جلب رضایت آنان تکالیفی را برای خود تعریف کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: این تکالیف غیر از تکالیفی است که در زمان انتخابات شهرداری‌ها برای فراهم کردن زمینه تبلیغات و حضور همه داوطلبان در نقاط مختلف شهر انجام می‌دهند.

قلندر شریف گفت: آن‌چیزی که باید به آن توجه داشت این است که مردم همه‌چیز را درک و لمس می‌کنند و دارای آگاهی سیاسی و فهم بالا هستند و می‌فهمند چه کسی برای آنان صادقانه کار می‌کند.

وی اضافه کرد : بر همین اساس در شهرداری مشهد و شورای اسلامی شهر با حمایت استانداری خراسان رضوی به دنبال این هستیم تا وقفه‌ای که شاید اکنون وجود دارد را جبران کنیم لذا زمان پیشرو را 2.5 سال نمی‌دانیم بلکه می‌خواهیم به‌اندازه چهار سال برای شهر کار انجام دهیم و اگر ضعف یا کمبودی طی یک سال و نیم گذشته وجود داشته است را برطرف کنیم.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه درمجموع معتقد هستیم شهرداری‌ها در جلب رضایت مردم نقش بسیار پررنگی دارند، افزود: با توجه به اهمیت این موضوع تمامی توان خود را در شهرداری برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به مردم به کارخواهیم گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->