ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشک قلابی در مشهد دستگیر شد

  • کد خبر: ۱۶۴۸۴۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰
پزشک قلابی در مشهد دستگیر شد
با تلاش ماموران انتظامی مشهد فردی کلاهبردار که برای درمان افراد نیازمند کمک‌های مردمی جمع آوری می‌کرد دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده انتظامی شهرستان مشهد گفت: در پیدستگیری پزشک قلابی در مشهد گزارش‌های مردمی مبنی بر کلاهبرداری مردی میانسال تحت عنوان جمع آوری کمک‌های مردمی برای درمان افراد نیازمند موضوع در دستور کار تیمی از ماموران کلانتری شیرازی مشهد قرار گرفت.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: در بررسی‌های بیشتر مشخص شد مردی حدوداً ۵۴ ساله در هسته مرکزی شهر مشهد با معرفی خود به عنوان متخصص بیمار‌های غدد و معرفی خود به عنوان یک فرد سرشناس و خیّر با سوء استفاده از احساسات شهروندان اقدام به جمع آوری نذورات و کمک‌های مردمی برای نیازمندان و بیماران بی بضاعت در شهر‌های غربی کشور می‌کند.

وی گفت: ماموران دایره امنیت عمومی کلانتری شیرازی پس از بررسی اظهارات تعدادی از شاکیان و به دست آوردن مشخصات ظاهری فرد کلاهبردار تحقیقات گسترده‌ای را آغاز و متهم را هنگام پرسه زنی در یکی از خیابان‌های هسته مرکزی شهر مشهد شناسایی وپس از هماهنگی با مرجع قضائی در اقدامی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان مشهد افزود: متهم که در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بود در ادامه تحقیقات در برابر به مستندات کشف شده و ادله پلیس به ۳۴ فقره کلاهبرداری از شهروندان به بهانه کمک به نیازمندان اعتراف کرد.

سرهنگ احمد نگهبان گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->