جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه
سرخط خبرها

قول شهردار مشهد به مردم: پروژ‌ه‌های باکیفیت را در حداقل زمان اجرا می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۶۴۹۳۶
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
قول شهردار مشهد به مردم: پروژ‌ه‌های باکیفیت را در حداقل زمان اجرا می‌کنیم
شهردار مشهد گفت: رأی شورای اسلامی شهر مشهد یک طلیعه‌ای را ایجاد کرد که مدیریت شهر به یک نفر که از بدنه شهرداری مشهد است، سپرده شود.  
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر، شهردار مشهد، در مراسم معارفه خود که امروز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه در تالار شهر مشهد با حضور مسئولان و مدیران کشوری و استانی برگزار شد، اظهار کرد: مراسم تودیع و معارفه یک مراسم عرف است و من به این مراسم از یک دید دیگر نگاه می‌کنم، چراکه در آستانه دهه کرامت  قرار داریم و این مراسم را یک جشن شکرگذاری برای پرسنل شهرداری می‌دانم که برای اولین‌بار به بدنه شهرداری اعتماد شد.

وی با بیان اینکه رأی شورای شهر یک طلیعه‌ای را ایجاد کرد که مدیریت شهر به یک نفر از بدنه شهرداری مشهد سپرده شود، افزود: وظیفه ما بسیار سنگین شد. با اعتماد به بدنه شهرداری به تک‌تک کارمندان شهرداری به‌عنوان شهردار نگاه می‌کنیم. تمام اتفاقات با انجام کار تیمی صورت خواهد گرفت. باید پوشش‌دهنده ضعف‌های یکدیگر باشیم. انسجام و هم‌گرایی درونی پنجاه درصد کار را پیش خواهد برد. پرسنل خدوم و توانمند و آگاه در این راه مدیریت صادقانه و جهادی را ارائه خواهند داد. ثمره این اعتماد نیکو خواهد بود. امیدوارم بعد‌ از این دوره لبخند رضایت را بر لبان مردم ببینیم. 

شهردار مشهد ادامه داد: قاطعانه از مدیران و همکارانمان دفاع خواهیم کرد. طی یک ماه گذشته فراخوانی اعلام شد و بیش از ۵۰۰ پیشنهاد و طرح از همکاران شهرداری به دست ما رسید. 

قلندر با بیان اینکه تغییرات مدیران از بدنه و درون شهرداری خواهد بود، گفت: نیرو‌های خدوم شهرداری با حداقل حقوق و دستمزد مشغول به کار هستند. همچنین به‌دلیل برخی خطا‌های گذشته با تورم موجود، تغییری در حقوق پرسنل در سال جاری ایجاد نخواهد شد. 

شهردار مشهد در ادامه با اشاره به اینکه برای اینکه قرارداد پرسنل شهرداری به خدماتی دولتی تغییر پیدا کند، مذاکراتی با مدیران داشته‌ایم، افزود: از ماه جاری افزایش حقوق را در فیش حقوقی کارکنان شهرداری خواهیم داشت. 

قلندر تصریح کرد: به مردم وعده خواهیم داد در این دوره فارغ از هرگونه حواشی و مسائل سیاسی فقط کار خواهیم کرد. پروژ‌ه‌های باکیفیت را در حداقل زمان که مورد نیاز مردم است، اجرا خواهیم کرد. 

وی خاطرنشان کرد: در حاشیه شهر به‌صورت ویژه نیز وارد خواهیم شد چراکه هر خدمتی در شهر مربوط به همه مردم است. پروژ‌ه‌های بزرگی در شهر مشهد اجرا خواهیم کرد و در گذر شمالی و پهنه شمالی نیز پروژه‌هایی اجرا می‌شود. 

حفاری همه خطوط قطارشهری تا پایان این دوره تمام خواهد شد

شهردار مشهد در ادامه خواستار پررنگ‌ترشدن اعتماد مردم در حوزه‌های شهری شد و گفت: مردم همچون گذشته ما را یاری کنند. اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام نیز جزو اولویت‌هاست. خط سه قطارشهری نیز در اولویت است و حفاری همه خطوط تا پایان این دوره تمام خواهد شد. 

قلندر ادامه داد: دسترسی‌های مختلفی را به حاشیه شهر ایجاد می‌کنیم. تقاطع‌های غیرهمسطح و سطح سوم تقاطع میدان فهمیده نیز کلنگ‌زنی خواهد شد. در حوزه پسماند نیز هزینه چرخشی خواهیم داشت و در این دوره به درآمد خواهد رسید. در حوزه آب مشکلات زیادی داریم  که در همین خصوص اقتصاد آب را راه‌اندازی‌ خواهیم کرد. 

وی خاطرنشان کرد: مسلما در حوزه سرمایه‌گذاری از شعار‌های عامه‌پسند پرهیز می‌کنیم. نقش ما در حوزه سرمایه‌گذاری رقابت با سرمایه‌گذار نیست، بلکه با رفاقت و‌ حمایت است. نگاه ما به سرمایه‌گذار ویژه است و با بخش خصوصی وارد رقابت نخواهیم شد.

وی خطاب به رسانه‌ها گفت: وقت خدمت است. زبان گویای ما به مردم باشید. گوش شنوای مردم و انتقال آن به ما باشید و به‌صورت صادقانه‌ انتقادها و پیشنهادهای خود را به ما منتقل کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->