یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
رییس کل سازمان مالیاتی:

تراکنش‌های بیش از ۵ میلیارد تومان بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۵۵۶
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۸
تراکنش‌های بیش از ۵ میلیارد تومان بررسی می‌شود
رییس کل سازمان امور مالیاتی اعلام کرد که براساس آیین نامه جدید این سازمان، تمامی تراکنش‌های بیش از ۵ میلیارد تومان در ۵ سال گذشته بررسی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیدعلی پارسا اعلام کرد: تا پایان هفته جاری آیین نامه بررسی تراکنش‌های بانکی برای اجرا ابلاغ خواهد شد که مسئله بسیار مهمی است.


وی افزود: تمامی تراکنش‌ها شامل این موضوع نمی‌شوند و تنها تراکنش‌های بیش از ٥ میلیارد تومان بررسی خواهد شد و سازمان امور مالیاتی حق دارد تا برای این موضوع تراکنش‌های ٥ سال گذشته را بررسی کند.


بیشتر بخوانید: اقتصاددانان ایرانی به لاریجانی نامه نوشتند



پارسا درباره آیین نامه جدید بررسی تراکنش‌های بانکی اظهار داشت: آیین نامه‌ای را تا آخر این هفته ابلاغ خواهیم کرد که چگونه با تراکنش‌های بانکی که در حال حاضر انجام می‌شود، برخورد کنیم.


وی با بیان اینکه طبق قانون هر کسی به هر دلیلی کتمان درآمد کرده باشد، سازمان مالیاتی تا ۵ سال می‌تواند به عقب بازگردد و تراکنش‌های بانکی وی را بررسی کند، افزود: براساس این آیین نامه کف و حداقل بررسی تراکنش‌ها ۵ میلیارد تومان است.

 

فرار مالیاتی 


معاون وزیر اقتصاد در عین حال تصریح کرد: البته بحث فرار مالیاتی نیز داریم که ممکن است از سوی مراجع دیگری به ما اعلام شود و در آن صورت حتی تراکنش‌های کمتر از ۵ میلیارد تومان آن فرد نیز بررسی خواهد شد.


رییس سازمان امور مالیاتی ادامه داد: باید توجه داشته باشید که ممکن است از یک تراکنش ۵ میلیارد تومانی، تنها ۲ تا ۳ درصد مالیات خالص واریزی به خزانه شود. پارسا تصریح کرد: در ابتدا تمامی تراکنش‌هایی که ربطی به مالیات ندارد کنار گذاشته می‌شود و شاید در همین مرحله ۵۰ درصد از کل تراکنش‌ها کنار گذاشته شود. بعد از آن تراکنش‌های مورد نظر مشمول مالیات، داخل نرخ شده و محاسبات آن انجام می‌شود.


وی ابراز امیدواری کرد که مجموعه اطلاعات سازمان امور مالیاتی درباره معاملات، ملک و املاک و همچنین تراکنش‌ها مانند تمامی کشور‌های دنیا کامل شود. پارسا همچنین اعلام کرد: براساس برآورد‌ها حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم.

 

اخذ مالیات از سلبریتی ها


وی درباره اخذ مالیات از افراد مشهود (سلبریتی‌ها) نیز گفت: براساس قانون فعلی، جاری و حاکم مالیات‌های مستقیم، کل فعالیت‌های فرهنگی و هنری از مالیات معاف است و اینکه در اصلاحیه بعدی چه تصمیمی نهایتا گرفته می‌شود، در اختیار من نیست.


معاون وزیر اقتصاد افزود: بحث کلی البته بیشتر متوجه مالیات بر ارزش افزوده است و اینکه در مجلس می‌گویند سینما و فرهنگ و هنر از مالیات معاف باشند، منظور معافیت بلیت‌های سینما از مالیات بر ارزش افزوده است و اینجا بحث سلبریتی‌ها مطرح نیست.


رییس سازمان امور مالیاتی درباره آخرین پیگیری‌ها درباره اخذ مالیات از پزشکان و وکلا نیز تاکید کرد: هفته قبل نشستی با جامعه پزشکی کشور داشتیم و آنجا تفاهم نامه‌ای داریم که قرار شد دوستان ما در نظام پزشکی کشور به طور اَحسن و شایسته داخل خود و با سازوکار‌های خودشان حل کنند.

 

جرایم سنگین در انتظار پزشکان متخلف


وی درباره مهلت به پزشکان اظهار داشت: این موضوع در اظهارنامه‌های مالیاتی پزشکان در خرداد سال آینده مشخص می‌شود و سازمان مالیاتی برگ تشخیص مالیاتی پزشکان را با سایر اطلاعات در اختیار خود تطبیق می‌دهد و در صورتی که کسی تخلف کرده باشد، با این موضوع به عنوان مسئله مالیاتی برخورد شده و جرائم بسیار سنگینی هم برای آن‌ها در نظر گرفته خواهد شد که به هیچ عنوان قابل بخشش نیست.


پارسا گفت: مالیات وکلا نیز مانند ۱۵ صنف دیگر به آن‌ها ابلاغ شده و اگر تکالیف قانونی خود را در اظهارنامه خردادماه سال آینده خود انجام ندهند، با آن‌ها به شدت برخورد می‌شود. وی در خصوص درآمد‌های مالیاتی پیش بینی شده در بودجه ۹۹ گفت: آن رقمی که از دولت به کمیسیون تلفیق رفته ۱۷۵ هزار میلیارد تومان است، اما اینکه در کمیسیون تلفیق و صحن چه رقمی تصویب می‌شود، باید صبر کنیم.

منبع: دنیای بانک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->