پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟ مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، سبب طولانی شدن دوران سرماخوردگی می‌شود اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) توسعه اقتصادی خراسان رضوی با حمایت دستگاه قضایی از شرکت های نوپا، نوآور و فناور   ماجرای فوت دانش‌آموز ۱۵ ساله مازندرانی در مدرسه چه بود؟ | آموزش و پرورش آمل درگیری با عوامل مدرسه را تکذیب کرد شرایط جهش تحصیلی دانش‌آموزان | بیش از نصف متقاضیان، شرایط لازم را ندارند تایباد، مقصد کوچ زمستانی درناهای خاکستری معاون آموزشی وزارت بهداشت: سهمیه در کنکور موجب کاهش فرصت انتخاب برای داوطلبان آزاد می‌شود تأکید رئیس فراکسیون بازنشستگان مجلس بر پرداخت سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی  نتایج اعتراضات به آزمون علوم پایه و پیش‌کارورزی اعلام شد + جزئیات بررسی‌ها مجازات‌های تصرف زمین‌های ملی  برای زمین‌خواران بازدارنده نیست | زمین‌خواری؛ جرم همچنان جذاب سؤال از وزیر آموزش و پرورش در مجلس، درخصوص افت تحصیلی دانش‌آموزان ۹۰ درصد فلج مغزی مادرزادی است | ضرورت تشخیص و مداخله زودهنگام آیا جگر را قبل از پخت باید شست؟ | جگر کبابی بهتر است یا آب‌پز؟ ۴ روش برای پیشگیری از سرماخوردگی دانش‌آموزان دبستانی به طور میانگین ۵ دندان پوسیده دارند | اجرای پویش سلامت دهان از هفته آینده قتل هولناک در اتاقک پشت بام، زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند
سرخط خبرها

قتل پسر تهرانی در دعوای کودکانه

  • کد خبر: ۱۶۶۴۱۶
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
قتل پسر تهرانی در دعوای کودکانه
متهم به قتل نوجوان با درخواست قصاص از سوی اولیای دم مواجه شده، اما پزشکی قانونی رشد عقلی او را تایید نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم که نوجوانی ۱۶ ساله است وقتی قصد داشت خودش را تسلیم پلیس کند، بازداشت شد.

مطابق گزارش پرونده، یک سال قبل به پلیس گزارش شد درگیری‌ای بین دو نوجوان اتفاق افتاده که ضربه‌ای عمیق و مهلک به یکی از آن‌ها وارد و پسر زخمی به بیمارستان منتقل شده است.

به این ترتیب ماموران به ردیابی متهم به نام رسام پرداختند و ساعتی بعد او را در خانه پدرش بازداشت کردند.

در این میان از بیمارستان خبر رسید پسر مجروح به نام دانیال به خاطر شدت خونریزی روی تخت بیمارستان فوت شده است. با مرگ پسر نوجوان ماموران مشغول تحقیق از شاهدان شدند.

دوست دانیال که شاهد درگیری خونین بود گفت: امروز من و دانیال در پارک بودیم. او از من خواست به خیابان برویم و سیگار بخریم. ما مقابل مغازه رفته بودیم تا سیگار بخریم که با رسام روبه‌رو شدیم. فکر می‌کنم دانیال و رسام از قبل با هم درگیر بودند، چون یکباره دانیال جلو رفت و سیلی‌ای به صورت رسام زد. آن‌ها درگیر شدند و رسام چاقویی را از جیبش بیرون آورد و یک ضربه به سینه دانیال زد و گریخت.

رسام در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت: من و دانیال با هم دوست بودیم و او را از قبل می‌شناختم. آن روز فکر می‌کنم دانیال حال طبیعی نداشت و مشروب خورده بود که با من تماس گرفت و خواست به حسابش پول واریز کنم؛ اما به حرف او توجهی نکردم و گوشی موبایلم را قطع کردم. او پشت سر هم زنگ می‌زد و می‌گفت، چون پشت سرم حرف‌های نامربوط زده‌ای باید حسابم را شارژ کنی. به او گفتم اشتباه می‌کند و من حرفی پشت سرش نزده‌ام؛ اما گوش‌اش بدهکار نبود. دانیال از من خواست سر خیابان بروم. وقتی رسیدم دانیال و دوستش سر خیابان بودند. او به محض روبه‌رو شدن با من به سمتم حمله‌ور شد و سیلی‌ای به صورتم زد. من عقب رفتم، اما او شیشه نوشیدنی‌ای را که زیر پیراهنش بود بیرون آورد و آن را به کنار جدول زد و شکست. می‌خواست با شیشه شکسته به من حمله کند.

متهم ادامه داد: من از قبل برای دفاع از خودم یک کارد آشپزخانه را همراه برده بودم. وقتی دانیال با شیشه به سمتم حمله‌ور شد، چاقو را به سمتش گرفتم تا او بترسد، اما چاقو ناخواسته به قلبش برخورد کرد. من که ترسیده بودم بلافاصله به خانه برگشتم و موضوع را به پدرم گفتم. پدرم از من خواست خودم را به پلیس تحویل دهم که همان موقع ماموران پلیس رسیدند و بازداشت شدم.

رسام در ادامه گفت: دانیال از من پول زور می‌خواست. وقتی در خیابان به صورتم سیلی زد و به مادرم فحش داد، برای ترساندنش چاقو کشیدم، اما قصد کشتن او را نداشتم.

به دنبال اعترافات پسر نوجوان، او به پزشکی قانونی معرفی شد و کارشناسان پزشکی قانونی اعلام کردند هنگام ارتکاب جرم ۱۷ سال داشته و به نظر می‌رسد رشد عقلی نداشته است.

به این ترتیب پرونده برای رسیدگی به شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا به جرم پسر نوجوان رسیدگی شود. این در حالی است که اولیای دم برای او حکم قصاص خواسته‌اند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->