پایان خرداد ۱۴۰۴، پایان مشکلات کارگاه خط ۲  قطار شهری مشهد | پاسخ به مطالبات ساکنان طبرسی شمالی ۵۸ سه کیلوگرم تریاک از معده سه قاچاقچی در تربت‌حیدریه کشف شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عارف: خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران غنی سازی در خاک ایران است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از‌ ام‌القری اسلام و حرمی که شهید سلیمانی به‌درستی نام گذاشت، صیانت کنیم از سردیس شهید امیرعبداللهیان در وزارت خارجه رونمایی شد + فیلم بوستان‌های کرامت و اسماعیل‌آباد مشهد آماده افتتاح هستند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: احداث ۷ کیلومتر مترو در دوره ششم معادل ۲۰ درصد اقدامات ۲۵ سال گذشته است افتتاح ۹۴ پروژه فضای سبز در ۷ منطقه مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۴ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شهید رئیسی فتح‌الفتوح امام(ره) در تربیت مردم ازخودگذشته و کارآمد بود دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از طراحی الگوی حکمرانی شهید رئیسی با مشارکت بیش از ۸۰۰ اندیشمند خبر داد + فیلم برای اولین‌بار در کشور و با مشارکت مدیریت شهری مشهد املاک قولنامه‌ای سامان‌دهی می‌شود محسن رضایی در مشهد: حکمرانی سیدابراهیم رئیسی، عبور از تردید در روابط بین‌الملل بود هوای مشهد همچنان آلوده است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: سال پایانی دوره ششم مدیریت شهری، زمان خدمات ویژه و تلاش شبانه‌روزی است اکران گسترده شهری در مشهد به مناسبت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت بازگشایی ورودی ایستگاه شهدای خط۳ متروی مشهد از ساختمان هدایت شهرداری مشهد، برترین دستگاه استان در اجرای قانون تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نگاهی به نخستین سرشماری دقیق در مشهد | احوالات نفوس ارض اقدس نخست‌وزیر قطر از تلاش برای پرکردن شکاف بین واشینگتن و تهران خبر داد سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز زیارتی امام‌رضا(ع)، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جشن خانوادگی امام رضایی‌ها می‌تواند پایه گذار یک جشن سالانه در مشهد باشد

  • کد خبر: ۱۶۶۹۷۰
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۲
جشن خانوادگی امام رضایی‌ها می‌تواند پایه گذار یک جشن سالانه در مشهد باشد
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: امیدواریم جشن باشکوه خانوادگی امام رضایی‌ها هر سال برگزار شود و پایه گذار یک جشن سالانه در شب و روز میلاد امام رضا(ع) تبدیل شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی در حاشیه برگزاری جشن خانواده‌ای امام رضایی‌ها در مشهد که از بعد از ظهر امروز در محدوده حرم مطهر رضوی آغاز شده است، گفت: در جشن میلاد امام رضا (ع) که به عنوان جشن بزرگ خانواده امام رضایی‌ها است در حوزه زیر ساخت درخدمت همه تشکل‌ها بودیم. بطوریکه اکنون ۲۷۰ غرفه را برای تشکل‌های مردمی تجهیز کردیم که اکنون راه اندازی و در خدمت زائران و شهروندان هستند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد یادآورشد: برگزاری این جشن کار مشترکی است که محوریت آن آستان قدس رضوی بوده است و تمام مدیران استانی در برنامه ریزی‌ها نظارت داشتند. شهرداری مشهد به عنوان یک حوزه خدمت گذار در خدمت همشهریان و زائران گرامی است.

به گفته وی، برگزاری این جشن یک کارگروهی و مردم محور است. از همشهریان و زائران دعوت می‌شود که در این جشن مردمی شرکت کنند و ان شاالله شب شادی را در جشن ولادت امام رضا (ع) شاهد باشیم.

نجفی تصریح کرد: در همین راستا از همین امروز سه شنبه از ساعت ۲ بعدازظهر مترو و اتوبوس در سراسر شهر مشهد تا پایان روز میلاد یعنی چهارشنبه رایگان خواهد بود و مردم می‌توانند از امکانات حمل و نقلی رایگان بهره ببرند. همه همکاران ما در شهرداری مشهد به خصوص معاونت خدمات شهری و محیط زیست در تمامی مناطق برای خدمت رسانی بسیج شدند و کمک رسانی می‌کنند.

وی افزود: امیدواریم این جشن با شکوه هرساله ادامه داشته باشد و پایه گذار یک جشن سالانه در شب وروز میلاد، اما رضا (ع) باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->