جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حل مشکل ۴۰ ساله صدور اسناد مالکیت برخی از اراضی عسلویه در آینده نزدیک

  • کد خبر: ۱۶۷۰۴۶
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۳
حل مشکل ۴۰ ساله صدور اسناد مالکیت برخی از اراضی عسلویه در آینده نزدیک
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به تلاش و پیگیری‌های به عمل آمده از سوی سازمان ثبت و دادگستری استان بوشهر جهت رفع مشکل چند ده‌ساله برخی از املاک مسکونی در شهرستان عسلویه از حل مشکل ۴۰ ساله صدور اسناد مالکیت برخی از اراضی و املاک عسلویه در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست تخصصی بررسی آخرین وضعیت حدنگاری استان بوشهر با حضور رئیس کل دادگستری، سرپرست معاونت امور املاک و کاداستر سازمان ثبت، دادستان مرکز استان، مدیران کل و رؤسای ادارات ثبت اسناد و املاک شهرستان‌های استان بوشهر و جمعی از مقامات محلی در عسلویه برگزار شد.

بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که به صورت وبیناری در این نشست حضور داشت، با اشاره به تلاش و پیگیری‌های به عمل آمده از سوی سازمان ثبت و دادگستری استان بوشهر جهت رفع مشکل چند ده ساله برخی از املاک مسکونی در شهرستان عسلویه، با تقدیر از پیگیری‌های رئیس کل دادگستری، دادستان مرکز و مدیرکل ثبت استان در اجرای حدنگاری افزود: برخی اراضی در استان بوشهر سالیان زیادی است که درگیر اختلاف دستگاه‌های دولتی با یکدیگر و یا با مردم است که در برخی موارد قریب ۴۰ سال ادامه داشته و مانع صدور سند برای این اراضی و املاک شده است و حرکت خوبی در این استان برای پایان دادن به این اختلافات و صدور اسناد این اراضی انجام گرفته می‌تواند به عنوان الگویی برای استان‌های دیگر باشد که امیدواریم تا هفته قوه قضائیه به عنوان هدیه‌ای برای مردم این منطقه به سرانجام برسد.

گفتنی است، اراضی موات و مورد اختلاف شهرستان عسلویه به مساحت ۴ هزار و ۹۷۰ هکتار می‌باشد که در سفر سال گذشته حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به استان بوشهر طی دستور ویژه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و سرانجام با پیگیری‌های دادگستری و ثبت استان و طبق اعلام دادستانی کل کشور، مشکل این اراضی در آینده نزدیک بعد از سال‌ها اختلاف رفع خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->