گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

میوه شب عید رسید

  • کد خبر: ۱۶۷۸۶
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۱
میوه شب عید رسید
با توجه به شرایط مساعد اقلیمی، رشد چند برابری تولید محصولات باغی نسبت به مدت مشابه سال قبل و ذخیره سازی مناسب سیب و پرتقال کمبودی در عرضه میوه شب عید وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی خان محمدی مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی، با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه میوه شب عید وجود ندارد، اظهار کرد: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی، رشد چند برابری تولید محصولات باغی نسبت به مدت مشابه سال قبل و ذخیره سازی مناسب سیب و پرتقال کمبودی در عرضه میوه شب عید وجود ندارد.


وی افزود: با احیای وزارت بازرگانی و واگذاری وظایف وزارت جهاد کشاورزی به وزارت بازرگانی احتمال واردات میوه لوکس برای شب عید بسیار بالاست که در صورت تحقق تین امر ضربه مهلکی به تولید وارد می‌شود.


خان محمدی ادامه داد: با وجود رشد ۳ تا ۴ برابری محصولات باغی اعم از سیب درختی، پرتقال، کیوی و ... نیازی به واردات میوه شب عید نداریم.

 

بیشتر بخوانید:

قیمت روز میوه، تره‌بار، گوشت و محصولات پروتئینی در بازار مشهد ۱۵ بهمن ۹۸+جدول



مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی در پایان درباره قیمت میوه شب عید گفت: با توجه به افزایش قیمت بنزین و هزینه حمل و نقل، احتمال نوسان قیمت میوه دور از انتظار نیست.

 

نیازی به واردات میوه شب عید نداریم


رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی، درباره آخرین وضعیت تنظیم بازار میوه شب عید، اظهار کرد: با توجه به وضعیت مطلوب تولید محصولات باغی و رشد چند برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل، نیازی به واردات میوه و تره بار برای تنظیم بازار شب عید نداریم.

 

وی افزود: بنابر آخرین آمار، تولید محصولات باغی نسبت به مدت مشابه سال قبل ناشی از شرایط مطلوب بارندگی سه تا چهار برابر رشد داشته است، به عنوان مثال امسال به سبب وضعیت مطلوب تولید سیب درختی، حدود یک و نیم میلیون تن از این محصول باید به بازار‌های هدف صادر شود که متأسفانه تا کنون اتفاقی نیفتاده است.

 

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ادامه داد: برخی از تجار بازار‌های هدف حاضرند در برابر صادرات سیب و نارنگی پاکستانی به ایران بدهند که تا کنون تصمیمی راجع به تهاتر صادرات در ازاء واردات گرفته نشده است در حالیکه برای توسعه صادرات و جلوگیری از ماندن محصول روی دست باغداران، باید چنین تصمیماتی گرفته شود.

 

به گفته نورانی، صادرات سیب در مقابل واردات انبه، آناناس و کمپوت آناناس سیاست مناسبی نیست که در هیأت دولت اخیرا افراد به دنبال دریافت مصوبه‌ای مبنی بر واردات کمپوت آناناس هستند که این حرکات درست نیست چرا که اگر بخواهیم توسعه صادرات داشته باشیم، تهاتر کالا در ازاء انبه، آناناس و کمپوت آناناس درست نیست.

 

این مقام مسئول افزود: اگر بخواهیم ۲ دلار محصولات کشاورزی صادر کنیم و از آن طرف آناناس و انبه وارد کنیم، باید ارز بیشتری بدهیم که این توسعه صادرات نیست بلکه خروج از ارز است.

 

وی با اشاره به اینکه اتخاذ صادرات سیب در ازاء واردات آناناس، کمپوت آناناس و انبه سیاست مناسبی نیست، بیان کرد: با توجه به آنکه واردات جایگاه خود را دارد، از این رو واردات آناناس، انبه و کمپوت آناناس در مقابل صادرات سیب مناسب نیست.

 

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با اشاره به اینکه نیازی به واردات میوه شب عید نداریم، بیان کرد: با توجه به فراوانی سیب، پرتقال و کیوی نسبت به مدت مشابه سال قبل، نیازی به واردات میوه برای تنظیم بازار شب عید نداریم.


کمبودی در ذخیره سازی میوه شب عید وجود ندارد


سید جعفر حسینی مشاور ارشد نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی، با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه میوه شب عید وجود ندارد، بیان کرد: با توجه به رشد چند برابری محصولات باغی، کمبودی در بازار شب عید وجود ندارد که بخواهیم بخشی از نیاز کشور را از طریق واردات تأمین کنیم.


به گفته وی، با توجه به رشد ۳ تا ۴ برابری تولید محصولات باغی در عرضه سیب و پرتقال شب عید، کمبودی وجود ندارد که بخواهد بر التهاب بازار تأثیر بگذارد از این رو با اعمال نظارت دقیق از سودجویی عوامل واسطه و دلال جلوگیری شود تا آن‌ها نتوانند با کمبود تصنعی قیمت‌ها را افزایش دهند.


مشاور ارشد نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی از آغاز ذخیره‌سازی سیب و پرتقال خبر داد و گفت: با آغاز ذخیره‌سازی سیب و پرتقال، کمبودی در عرضه وجود ندارد که بخواهد برالتهاب بازار اثر بگذارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->