چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

شناسایی زمین‌خواری و مبارزه با تخریب جنگل‌ها با کمک ماهواره «خیام»

  • کد خبر: ۱۶۷۹۴۹
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۲
شناسایی زمین‌خواری و مبارزه با تخریب جنگل‌ها با کمک ماهواره «خیام»
سخنگوی سازمان فضایی ایران از بکارگیری تصاویر ماهواره خیام در پنجره مدیریت واحد زمین و استفاده از آن توسط سازمان فناوری اطلاعات جهت تسریع اموری مانند شناسایی زمین‌خواری و مبارزه با تخریب جنگل‌ها و مراتع خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز،  حسین دلیریان سخنگوی سازمان فضایی ایران با اشاره به پایان یافتن مراحل تثبیت ماهواره خیام در زمستان سال گذشته، گفت: ماهواره خیام یک ماهواره سنجشی با دقت تصویربرداری ۱ متر بوده و هم‌اکنون چند ماه است که با پایان یافتن مراحل کالیبراسیون، طبق برنامه‌ریزی مشخص درحال تهیه تصاویر از ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری زمین و ارسال آن به ایستگاه‌های زمینی داخل کشور است.

وی افزود: یکی از برنامه‌هایی که سازمان فضایی ایران برای این ماهواره در نظر گرفته، استفاده از تصاویر و داده‌های خیام در قالب‌های مختلف جهت رفع مشکلات مردم است که بر این اساس و بر مبنای اعلام نیاز پنجره مدیریت واحد زمین به داده‌های این ماهواره، تفاهمنامه‌ای میان سازمان فضایی ایران و سازمان فناوری اطلاعات تهیه و به امضای رؤسای هر دو سازمان رسیده تا استفاده از این داده‌ها، به صورت نظام‌مند انجام شود.

سخنگوی سازمان فضایی ایران تصریح کرد: براساس این تفاهمنامه، سازمان فضایی ایران تامین تصاویر ماهواره‌ای دقیق مورد نیاز پنجره مدیریت واحد زمین را با محوریت استفاده از تصاویر ماهواره خیام برعهده گرفته و این تصاویر را در اختیار سازمان فناوری اطلاعات قرار خواهد داد.

دلیریان ادامه داد: بر طبق این تفاهمنامه که مقدمات اجرای بند‌های اجرایی آن آغاز شده، بزودی اولین دسته از تصاویر ماهواره خیام در اختیار سازمان فناوری اطلاعات قرار خواهد گرفت و این سازمان تصاویر را در اختیار دستگاه‌های مسئول در پنجره مدیریت واحد زمین قرار خواهد داد.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین کاربرد‌های تصاویر ماهواره خیام در پنجره مدیریت واحد زمین، استفاده از تصاویر در پرونده‌های زمین خواری و رصد تغییرات اراضی خواهد بود، خاطر نشان کرد: اضافه شدن سازمان فضایی و داده‌های دقیق ماهواره خیام به پنجره مدیریت واحد زمین، به سازمان‌های متولی و همچنین به تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مردم بسیار کمک خواهد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->