میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید!
سرخط خبرها

راه‌اندازی بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست در سراسر کشور

  • کد خبر: ۱۶۸۸۴۰
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۰
راه‌اندازی بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست در سراسر کشور
معاون مشارکت‌های مردمی و سخنگوی سازمان حفاظت محیط زیست با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت خانه‌های محیط زیست و عملکرد آن‌ها از ایجاد نهضت تولید محتوا برای آموزش مردم در زمینه حفاظت از محیط زیست خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش با تاکید بر مردمی بودن دولت سیزدهم و با اشاره به اصل ۵۰ قانون اساسی با تکیه بر این موضوع که محیط زیست میراث بین نسلی است که همه در حفاظت از آن‌ها مکلف هستند، طرح ایجاد خانه‌های محیط زیست برای مشارکت مردم در حفاظت از محیط زیست مطرح شد.

علی سلاجقه - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست- نیز با تاکید بر اهمیت نقش مردم در حفاظت از محیط زیست می‌گوید: طرح خانه‌های محیط زیست برای شبکه‌سازی استفاده از ظرفیت‌های مردمی و نیروهای جهادی برای حفظ محیط زیست مطرح شده است.

نورالله مرادی - معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست - نیز با بیان اینکه شوراها یکی از ارکان حکمرانی است که زمینه‌ی مشارکت مردمی در خصوص مدیریت شهرها و روستاها را فراهم می‌کند، گفته بود: شوراهای روستایی و شهری کشور با عددی نزدیک به ۱۲۸ هزار نفر گروه عظیمی محسوب می‌شود که با توجه به جایگاه اجتماعی‌شان می‌توانند به حفظ محیط زیست کمک کنند، به‌ویژه شوراهای روستایی. با توجه به وجود ۳۹۰۰۰ روستای دارای شورا در سراسر کشور، می‌توان گفت ظرفیت بالایی برای انتقال مفاهیم آموزشی وجود دارد.

به گفته وی شوراها منتخبان مردم روستاها و شهرها هستند که با تعامل و مشارکت مردم همچنین انتخاب دهیار و شهردار آشنا با مباحث محیط زیستی می‌توانند در زمینه آموزش و مشارکت بسیار موثر و نقش آفرین باشند که در این خصوص اولین گام، تاسیس خانه‌های محیط زیست برای برگزاری جلسات هم اندیشی، انتقال تجربه و کارگاه‌های آموزشی با مشارکت شوراهای شهرها و روستاها است.

مرادی درباره آخرین وضعیت خانه‌های محیط زیست اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به ۲۰۰۰ خانه محیط زیست به عنوان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سازمان حفاظت محیط زیست در تمامی استان‌ها ایجاد شده‌ است و توانستیم با یک طراحی مناسب بخشی از مردمی‌سازی محافظت از محیط زیست را در این مکان‌ها پیش ببریم.

وی افزود: عمده رویدادهای محیط زیستی تعریف شده در خانه‌های محیط زیست و در حضور فعالان و علاقه‌مندان حوزه محیط زیست برگزار می‌شود.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تلاش سازمان بر کیفی‌سازی فعالیت‌ها و خانه‌های محیط زیست است، اظهار کرد: خانه‌های محیط زیست عموما در مدارس‌، کتابخانه‌ها، کانون‌های پرورش فکری، روستاها و مساجد احداث شده‌اند و تا پایان سال نیز همایشی برگزار و فعالیت‌های آن‌ها را ارزیابی می‌کنیم و برترین آن‌ها به لحاظ کیفیت عملکرد در حوزه فعالیت‌های محیط زیستی را انتخاب خواهیم کرد.

مرادی در پایان تصریح کرد: برای ایفای نقش بهتر جهت حفاظت از محیط زیست نهضت تولید محتوا نیز ایجاد شده است تا محتوای مناسب در حوزه چند رسانه‌ای، محتوای مکتوب،‌ اینفوگرافیک و انیمیشن تولید شود و برای آموزش مردم در خانه‌های محیط زیست به نمایش بگذاریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->