ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف جسد مرد تهرانی پس از بارش باران

  • کد خبر: ۱۶۸۹۱۲
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
کشف جسد مرد تهرانی پس از بارش باران
جسد مرد تهرانی، در باغی در دماوند در حالی کشف شد که بخش‌هایی از آن به خاطر بارش باران از زیر خاک بیرون آمده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده به دنبال ناپدید شدن یک مرد ۴۰ ساله آغاز شد. صبح ۶ شهریور ماه سال ۱۴۰۱ زنی به پلیس آگاهی رفت و کمک خواست. این زن گفت شوهر ۴۰ساله‌اش به نام پویا ناپدید شده است.

وی در تشریح شکایتش گفت: شوهرم وضع مالی خوبی دارد. او مدتی است پولی را به یکی از دوستان صمیمی‌اش به نام سهراب قرض داده، اما سهراب بدهی‌اش را پس نمی‌دهد. دیروز شوهرم با سهراب قرار ملاقات داشت تا با او تسویه حساب کند. پویا از خانه بیرون رفت و دیگر بازنگشت. چند بار با او تماس گرفتم، اما گوشی موبایل شوهرم خاموش شده و من نگران او هستم.

با این شکایت تلاش برای افشای راز ناپدید شدن مرد جوان آغاز شد.

مأموران در نخستین گام از تحقیقات به بررسی آنتن‌دهی گوشی تلفن پویا پرداختند و دریافتند گوشی موبایل وی آخرین بار در حوالی باغی در دماوند آنتن‌دهی داشته است و این موضوع نشان می‌داد پویا احتمالاً آخرین بار به همین باغ رفته بود.

مأموران همچنین دربررسی ریز مکالمات تلفنی مرد گمشده فهمیدند او آخرین بار چند مرتبه با دوست صمیمی‌اش سهراب تماس تلفنی داشته است.

با افشای این ماجرا سهراب به عنوان مظنون بازداشت شد، اما مدعی شد از سرنوشت دوستش هیچ اطلاعی ندارد و نمی‌داند او چطور ناپدید شده است.

وی گفت: من پولی را از دوستم قرض گرفته بودم و قرار بود در همین چند روز پول را به او برگردانم. به همین خاطر چند مرتبه با او تماس گرفتم. ما هیچ مشکلی با هم نداشتیم و من نمی‌دانم حالا کجاست.

کشف جسد بعد از بارش باران

در حالی که تحقیقات پلیسی ادامه داشت مأموران جسد پویا را در باغی که در دماوند دفن شده و بخش‌هایی از آن به خاطر بارش باران از زیر خاک بیرون آمده بود کشف کردند.
بررسی جسد نشان می‌داد او با شلیک گلوله کشته شده است. جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و سهراب که در بن‌بست اطلاعاتی گرفتار شده و می‌دانست دستش برای پلیس رو شده لب به اعتراف گشود و به قتل دوستش به خاطر اختلاف حساب مالی اعتراف کرد.

به دنبال اظهارات این مرد، سهراب به بازسازی صحنه جرم پرداخت و برایش کیفرخواست صادر شد. پرونده سهراب به اتهام قتل و پرونده اردشیر به اتهام دفن غیرقانونی جسد و اخفای ادله جرم به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا بزودی به جرم آن‌ها رسیدگی شود. این در حالی است که اولیای دم درخواست قصاص را مطرح کرده‌اند.

گفتگو با قاتل

به چه جرمی دستگیر شدی؟

قتل دوستم پویا.

چرا او را کشتی؟

من و پویا سال‌هاست که با هم دوستیم و همه چیز خوب بود تا اینکه چندی قبل پول میلیاردی از او قرض گرفتم و برای ضمانت ۳ برگ چک به او دادم، اما شرایط مالی‌ام هر روز بدتر می‌شد تا اینکه وقتی موعد چک‌ها رسید من پول نداشتم و این در حالی بود که پویا هر روز به من زنگ می‌زد و درخواست پول می‌کرد تا اینکه در یک لحظه او را به قتل رساندم.

پویا را چطور به قتل رساندی؟

روز حادثه از پویا خواستم تا به باغ دماوند بیاید و قصد داشتم در آنجا با هم صحبت کنیم و از او مهلت بگیرم، وقتی به باغ آمد به او پیشنهاد دادم تا ۲ خودروی پژو ۲۰۶ به او بدهم و باقیمانده طلبش را هم چک بدهم، اما او قبول نکرد و بین ما درگیری رخ داد، هرچه تلاش کردم پویا آرام شود بی‌فایده بود و او شروع به فحاشی کرد که در یک لحظه کنترلم را از دست دادم و با اسلحه به او شلیک کردم. پویا غرق خون روی زمین افتاد و وقتی خواستم او را به بیمارستان برسانم دیدم که نفس نمی‌کشد و کار از کار گذشته بود.

اسلحه را از کجا آوردی؟

چون در باغ بزرگی زندگی می‌کنم برای دفاع از خودم در حمله روباه و گربه وحشی همیشه اسلحه دارم به همین خاطر روز قتل وقتی عصبانی شدم در یک لحظه کنترلم را از دست دادم و یک گلوله شلیک کردم.

جسد را چه کار کردی؟

بعد از قتل با دوستم اردشیر تماس گرفتم و از او برای دفن کردن جسد کمک خواستم و بعد از آن اردشیر خودروی پویا را برداشت و در اطراف شهر رها کرد تا راز این جنایت پنهان بماند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->