بیش از ۱۰ هزار زائر از خراسان رضوی عازم سرزمین وحی می‌شوند| آغاز اعزام کاروان‌های حج از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ «محفل بزرگ ارادت» در شب میلاد امام رضا(ع) با حضور شاعران ملی در مشهد برگزار می‌شود تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق‌(ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات
سرخط خبرها
تولیت آستان قدس رضوی:

انقلاب اسلامی فلسفه غرب را به چالش کشید

  • کد خبر: ۱۶۹۵۸
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
انقلاب اسلامی فلسفه غرب را به چالش کشید
انقلاب اسلامی یک رخداد بزرگ پس از رنسانس در جهان است.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با طلاب مدرسه علمیه اهل بیت (ع) مشهدگفت: امام خمینی (ره) مصداق یک مؤمن راستین بود که ایمان و تقوا در عمل، گفتار و کردارش جلوه داشت و در پرتو این ایمان و تقوا در شرایط، اتفاقات و برهه‌های مختلف مصمم، با صلابت و آرام بود.
وی ایمان راسخ و آرامش حضرت امام خمینی (ره) را نتیجه یک عمر تهذیب، مبارزه با نفس و توکل به خدا دانست و با بیان اینکه اخلاص از دیگر ویژگی‌های بارز امام خمینی (ره) بود، ابراز کرد: امام راحل مصداق روایت «الْمُوْمِنَ یَنْظُرُ بِنُورِ الله» بود، از این رو هیچ گاه تاریکی و یأس در دل او جای نداشت.
تولیت آستان قدس رضوی انقلاب اسلامی را یک رخداد بزرگ پس از رنسانس در جهان دانست و تصریح کرد: انقلاب اسلامی در این دوران اتفاق کوچکی نبود، در دنیایی که به مدت ۲۰۰ سال پس از رنسانس در آن با دین و معنویت مبارزه می‌شد، یک عالم دینی دوباره اسلام را زنده و پرچم دین را در عالم برافراشت.
وی افزود: انقلاب اسلامی تنها حکومت منحوس پهلوی را ساقط نکرد، بلکه فکر و فلسفه دین ستیز غرب را نیز با چالش رو به رو کرد و ۲۰۰ سال تلاش غرب در حذف دین از زندگی اجتماعی بشریت را بر باد داد.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان اینکه بزرگان و علمای ما تجلی روایات و آیات الهی هستند، به ذکر فراز‌هایی از زندگی امام خمینی (ره) و برخی از علمای بزرگ تاریخ اسلام پرداخت و تصریح کرد: عقبه طلاب بزرگانی، چون امام خمینی (ره) هستند، بزرگانی که با یک عمر تقوا، ریاضت و عبودیت خداوند، این توفیقات نصیبشان شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم آشنایی طلاب و روحانیت بر مسائل روز تأکید و عنوان کرد: روحانیت هدایت و مرزبانی اعتقادی جامعه را برعهده دارند، از این رو باید زمان شناس و آگاه نسبت به مسائل روز باشند، زمان شناس بودن یعنی ویژگی‌های عصر و زمان خود، دوست و دشمن، خطرات و نفاق‌هایی که افکار جوانان و جامعه را تهدید می‌کند، بشناسد.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: طلاب باید قدرت تحلیل داشته باشند و بدانند دشمن از کجا می‌آید و مرز‌های فکری جوانان از چه ناحیه‌ای ممکن است دچار آسیب شود، طلاب مرزبانان اعتقادی و فکری جامعه هستند.
منبع:آستان نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->