برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد فرودگاه مشهد رکورددار بازگشت حجاج | خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵ هزار زائر در ۹ روز ۸۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر چتر کالابرگ هستند بازدید میدانی از بازار گوشت و  مرغ مشهد | قیمت گوشت قرمز در مرز یک میلیون تومان! آیا اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه دهک‌های اول تا هفتم، ماهانه شارژ خواهد شد؟ ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه ۳ میلیون تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) افزایش ۴۵ درصدی بهره‌وری زادوولد دام عشایر با اجرای طرح‌های اصلاح نژاد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد تعادل به بازار برنج می‌رسد خبر پرداخت کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم صحت ندارد انجام پرواز می‌تواند جایگزین مبالغ بلیت‌های ابطال‌شده بشود تاثیر رانندگی اقتصادی روی طول عمر لنت ترمز خرید تضمینی گندم به حدود ۵ میلیون تن رسید رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است دستورالعمل پرداخت خسارت افت قیمت خودرو بازنگری می‌شود مدیر دفتر توزیع برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی: در سال ۱۴۰۴، در بخش خانگی باید ۳۱ مگاوات به شبکه تجدیدپذیر متصل شود قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد (تیرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از حرکت بازماند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | کرفس در میادین تره‌بار مشهد کیلویی چند؟ تمدید پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر ماه ۱۴۰۴ آیا افزایش دامنه‌ نوسان صندوق‌های اهرمی‌ باعث جذابیت آن‌ها خواهد شد؟ تحقق هدف ۳ هزار مگاواتی توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر برای خراسان رضوی تا افق ۱۴۰۶ دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی از امروز افزایش می‌یابد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) سومین مرحله کالابرگ‌ها امروز شارژ می‌شود (۱۷ تیر ۱۴۰۴) بیت کوین در آستانه شکستن سقف ۱۱۰ هزار دلاری | تدلیس ماسک جواب داد رشد ۸ درصدی صادرات کالا از خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ تخصیص اعتبار کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم به تعویق افتاد (۱۶تیر۱۴۰۴) گزارش مرکز آمار از کاهش نرخ تورم بخش کشاورزی بیمه ایران مسئول ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه شد
سرخط خبرها

تسهیلات جدید برای تقسیط بدهی‌های بیمه‌ای کارفرمایان و بخشودگی جرایم اعلام شد + جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۹۹۲۵
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
تسهیلات جدید برای تقسیط بدهی‌های بیمه‌ای کارفرمایان و بخشودگی جرایم اعلام شد + جزئیات
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از استقبال کارفرمایان از طرح بخشودگی جرایم بیمه‌ای از زمان آغاز این طرح در ابتدای خرداد ماه خبر داد و گفت: از زمان صدور بخشنامه تاکنون حدود ۱۱ هزار کارگاه برای استفاده از این تسهیلات ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، میرهاشم موسوی در این زمینه اظهارکرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده است و از ابتدای سال با توجه به تکلیفی که بر دوش دولت گذاشته شد، سازمان تأمین‌اجتماعی این موضوع را دنبال کرده و بخشنامه بخشودگی جرایم بیمه‌ای کارفرمایان با هدف تسهیل شرایط فعالیت برای کارگاه‌های دچار مشکل در ابتدای خرداد ماه صادر شد. از ابتدای اجرای این طرح و در کمتر از یک ماه، تاکنون حدود ۱۱ هزار کارگاه در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند و حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان با کارگاه‌های دچار مشکل توافق حاصل شده است.

موسوی افزود: بررسی‌هایی که طی هفته‌های اخیر انجام شد، نشان داد که برخی از کارگاه‌ها به‌دلیل استفاده از طرح‌های قبلی و عدم پرداخت به‌موقع اقساط در دوره‌های قبلی بخشودگی جرایم، مشمول دوره جدید بخشودگی جرایم نمی‌شوند؛ این‌ها کارگاه‌هایی هستند که تقسیط بدهی در ادوار قبل داشته‌اند و متأسفانه با وجود دو بار تقسیط بدهی در گذشته، موفق به پرداخت بدهی بیمه‌ای خود نشده و همچنان دچار مشکل هستند. به‌منظور رفع این مشکل، برای اولین بار، تقسیط بدهی در بار سوم نیز با صدور بخشنامه‌ای امکان‌پذیر شده است و کارگاه‌هایی که این مشکل را دارند، می‌توانند با تقسیط بدهی برای بار سوم، از تسهیلات بخشودگی جرایم استفاده کنند تا اگر موانعی برای فعالیت کارگاه‌ها وجود دارد، برطرف شود. این کار برای تسهیل‌گری بیشتر و برای همکاری حداکثری برای رشد تولید توسط سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شد و برای بار سوم نیز امکان تقسیط بدهی فراهم شده است.

براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، بخشودگی جرایم بیمه‌ای برای همه کارگاه‌های تولیدی، فنی، صنعتی و معدنی، شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین اصناف که تعداد شاغلان آن‌ها زیر ۱۰۰نفر است، قابل اجراست. هدف دولت و سازمان تأمین‌اجتماعی از بخشودگی جرایم بیمه‌ای حفظ اشتغال و افزایش نیروی کار در کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی است و به‌همین علت کارگاه‌هایی که نسبت به اسفند ۱۴۰۱ حفظ اشتغال یا افزایش نیرو داشته باشند، می‌توانند درخواست بخشودگی را به‌صورت غیرحضوری ارائه کنند و با سازمان تأمین اجتماعی توافق کرده و بدهی خود را به صورت یک‌جا یا اقساطی پرداخت کنند.

پرداخت اقساطی بدهی در این طرح از ۱۲ قسط تا ۳۶ قسط قابل انجام است. در پرداخت قسطی بدهی، اگر کارفرما در ۱۲ قسط کل بدهی خود را پرداخت کند، می‌تواند از ۱۰۰ درصد بخشودگی جرایم استفاده کند. اگر بدهی را در ۱۸ قسط پرداخت کند از ۸۵ درصد بخشودگی جرایم استفاده می‌کند. اگر در ۲۴ قسط ماهیانه پرداخت کند از ۷۵ درصد بخشودگی جرایم استفاده می‌کند و اگر در ۳۰ قسط ماهیانه پرداخت کند از ۶۵ درصد بخشودگی جرایم و اگر در ۳۶ قسط پرداخت کند، از ۵۰ درصد بخشودگی جرایم استفاده خواهد کرد.

بخشودگی جرایم فرصتی برای کارفرمایان است تا بدهی بیمه‌ای خود را پرداخت کنند و اگر کارفرمایان در موعد مقرر اقساط را پرداخت نکنند، مانده بدهی آنان تبدیل به حال خواهد شد. کارفرمایان حتماً باید اقساط را در موعد مقرر پرداخت کنند و سازمان تأمین‌اجتماعی نیز قبل از سررسید اقساط مراتب را به اطلاع کارفرمایان خواهد رساند. تمام فرآیند ثبت درخواست بخشودگی جرایم بیمه‌ای کارفرمایان به‌صورت غیرحضوری در پایگاه رسمی سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری کارفرمایان به شعب تأمین‌اجتماعی نخواهد بود.

بخشودگی جرایم تنها برای کارگاه‌های فعال و دارای اشتغال قابل اجراست و کارگاه‌های تعطیل‌شده و ورشکسته مشمول این تسهیلات نخواهند بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->