جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۴ (نوبت اردیبهشت) منتشر شد + لینک نتایج آمار تکان‌دهنده اما واقعی: بیش از ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها، منشأ انسانی دارد بی‌احتیاطی مسافران، علت آتش‌سوزی پارک ملی گلستان اعلام شد + فیلم برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تیرماه ۱۴۰۴ | داوطلبان فریب منابع و سوالات فضای مجازی را نخورند ۸ رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی راه‌اندازی شد قتل فجیع دختربچه ۶ ساله توسط ۶ زن و مرد معتاد موزه‌ها روز چهارشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شدند دستگیری گوشی‌قاپ‌های خشن با کارآگاه بازی جوان مالباخته و کمک پلیس مشهد وقوع آتش سوزی در جنگل گلستان (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) فوت بیش از ۱۰۰۰ نفر بر اثر غرق شدگی در سال ۱۴۰۳ رئیس کمیسیون آموزش مجلس: هر چه زودتر ماجرای لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تعیین تکلیف کنید شهید عماد دهیمی، مامور پلیسی که بعد از شهادت اعضای بدنش اهدا شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها در ایران + فیلم تأکید اژه‌ای بر ضرورت مبارزه مدبرانه با مظاهر فساد | لزوم تبیین شفاف و صریح مسائل برای مردم با زاگرس بد برخورد کردیم! | ۴۰ درصد آب کشور وابسته به زاگرس است محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد حذف اسناد فیزیکی ولادت و وفات در ثبت احوال با ورزش کردن از بازگشت سرطان پیشگیری کنید درد مفاصل دارید؟ برای کمبود این ویتامین است انتقال ۱۴۶ زندانی ایرانی از عراق به کشور طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای ۸ مزاحم تلفنی اورژانس در نیشابور واکنش پلیس به گم‌شدن "الهه حسین نژاد" در تهران (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) واریز دیه ۴۰ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی کشف ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس آغاز نمونه‌برداری در پی تلفات گسترده بچه ماهی‌ها در تالاب میانکاله هشدار پلیس فتا در خصوص فال‌گیری رایگان در اینستاگرام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در راه نواحی غربی استان درباره مزایای شخصی و عمومی دوچرخه‌سواری | رکاب‌زنی، هدیه‌ای به نسل آینده
سرخط خبرها

چرا بعضی‌ها حتی در هوای گرم هم بدون پتو خوابشان نمی‌برد؟

  • کد خبر: ۱۷۱۳۴۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۴
چرا بعضی‌ها حتی در هوای گرم هم بدون پتو خوابشان نمی‌برد؟
شاید شما هم از آن دست کسانی باشید که شب‌ها دائماً از این پهلو به آن پهلو می‌شوند و تنها چیزی که به آن‌ها کمک می‌کند خواب شان ببرد پتوی عزیزشان است. دلایل این وابستگی چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، پتو‌ها انگار قدرتی جادویی دارند و وقتی رویمان را می‌پوشانند سریع‌تر به خواب می‌رویم. حتی شب‌های گرم هم از این قاعده مستثنی نیستند. این وابستگی ما به پتو، اما بی دلیل نیست و وقتی که دلیلش را بدانید برایتان قابل درک خواهد شد. در ادامه به علت این مسأله خواهیم پرداخت.

تنظیم دمای بدن

ما انسان‌ها موجودات خون گرمی هستیم، یعنی بدن ما دمای داخلی خودش را تنظیم می‌کند و همین موضوع است که به ما کمک می‌کند گرم بمانیم. با این حال، وقتی به خواب عمیق فرو برویم، دیگر کنترل همه چیز را از دست می‌دهیم، اینجا است که از چیز‌هایی که در اطراف مان وجود دارد کمک می‌گیریم. استفاده از پتو به بدن ما کمک می‌کند دمایی که نیاز داریم را تنظیم و حفظ کند.

یک عادت قدیمی

ما انسان‌ها بنده عادت هستیم و این مسأله نقش زیادی در وابستگی ما به پتوهایمان دارد. ما همه‌ی عمرمان از پتو استفاده کرده ایم و این وسیله در برنامه‌ی روزانه ما ریشه دوانده است. به همین دلیل وقتی به رختخواب می‌رویم و روی خودمان پتو می‌کشیم، بدن ما متوجه می‌شود که وقت خواب فرا رسیده است.

کمک به کاهش اضطراب

سروتونین یکی از موارد شیمیایی‌ای است در حس خوبی در ما ایجاد می‌کند و نقش مهمی در حفظ شادی و آرامش ما دارد. وقتی مضطرب و نگران هستیم، خوابیدن برایمان سخت می‌شود. با این حال، وقتی رویمان را می‌پوشانیم، میزان این ماده شیمیایی در بدن ما افزایش پیدا می‌کند و آن حس‌های ناخوشایند از بین می‌روند.

کمک به خواب راحت‌تر

پتو‌ها یک خرد اقلیم به وجود می‌آورند، نوعی مانع که پشت آن دما تغییر چندانی ندارد. این باعث گرم شدن پوست ما می‌شود و عوامل بیرونی که باعث پایین آمدن دمای بدن می‌شوند دیگر اثر چندانی نمی‌توانند بگذارند. به این ترتیب زودتر به خواب می‌رویم و خواب بهتر و پیوسته تری را تجربه می‌کنیم.

ایجاد حس امنیت

پتو‌ها به ما حس امنیت می‌دهند، چون عمده ترس ما در دوران کودکی، ترس از تاریکی بود. به همین خاطر وقتی این ترس به ما هجوم می‌آورد خودمان را زیر پتو پنهان می‌کردیم. این برای ما یک راه فرار جادویی بود که با ترس مان مقابله می‌کرد و به ما حس امنیت می‌بخشید. این حس امنیت هنوز هم هر بار که به زیر پتو می‌رویم با ما است.

منبع: روزیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->