آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

شغل جدید «عاطفه میرسیدی»، مجری صدا و سیما و حواشی یک ویدئو + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۲۴۹۸
  • ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۰
شغل جدید «عاطفه میرسیدی»، مجری صدا و سیما و حواشی یک ویدئو + فیلم
عاطفه میرسیدی، مجری صدا و سیما با انتشار ویدئویی اعلام کرد بعد از بازنشستگی کلینیک زیبایی تاسیس کرده و مشغول کار جدیدی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طی روزهای اخیر ویدئویی از عاطفه میرسیدی، مجری و خبرنگار سابق صداوسیما در حوزه سلامت منتشر شده که او را با ظاهری متفاوت از آنچه تا به حال مقابل دوربین دیده شده بود و در فضای کاری متفاوت نشان می‌دهد و واکنش‌های متفاوتی را هم به همراه داشته است.

عاطفه میرسیدی خبرنگار حوزه سلامت صداوسیما متولد ۱۳۴۶ تهران دارای تحصیلات پزشکی عمومی است که بیشتر خودش را پزشک می‌داند تا خبرنگار. او سال‌ها به عنوان مجری، خبرنگار و کارشناس حوزه‌ی بهداشت، درمان و سلامت در سازمان صداوسیما فعالیت می‌کرد.

تعداد بازدید : 419



خانم دکتر گوینده خبر حالا چه می‌کند؟

اخیرا تصاویر و ویدیوهایی از عاطفه میرسیدی پس از بازنشستگی در فضای مجازی منتشر شده که تفاوت پوشش این مجری با آنچه مخاطبان پیشتر در تلویزیون می‌دیدند، نظر کاربران شبکه‌های اجتماعی را به خود جلب کرده است.

به نظر می‌رسد میرسیدی پس از بازنشستگی در حوزه طب سوزنی و زیبایی فعالیت می‌کند و ویدئوهایی هم به منظور تبلیغ کارش در فضای مجازی منتشر می‌کند.

انتشار ویدئویی که این مجری درباره شغل جدیدش منتشر کرد، سبب شد برای نخستین بار تصویر جدیدی از این کارمند صدا و سیما در فضای مجازی منتشر شود که سوژه فضای مجازی و برخی از رسانه‌ها نیز شد.

میرسیدی از سال ۹۶ وارد پخش اخبار شد و سال‌ها سردبیری یک بخش علمی و فرهنگی را برعهده داشت که در گفت‌وگوهایش عنوان کرده بود این بخش برای گذراندن سال‌های پایانی نزدیک به بازنشستگی خوب است.

 

تاسیس کلینیک زیبایی شغل جدید «عاطفه میرسیدی» مجری صدا و سیما بعد از بازنشستگی



او پزشک، مجری و سردبیر اخبار علمی و پزشکی بود که در نهایت سال ۱۴۰۰ با ۲۳ سال سابقه کار در صداوسیما بازنشسته شد و پس از آن او را روی آنتن تلویزیون ندیدیم.

توبیخ گوینده اخبار سلامت صداوسیما برای گزارش ایدز؟

میرسیدی در سال‌های فعالیتش در صداوسیما، حاشیه‌هایی هم در فضای مجازی داشت که از مهم‌ترین آنها ماجرای ابتلایش به کرونا در ماه‌های ابتدایی سرایت این بیماری و همچنین توبیخش به خاطر تهیه گزارشی از بیماری ایدز برمی‌گردد.

او در گفت‌وگوهایش چنین تعریف کرده است که ابتدای کارش در تلویزیون، در اولین، دومین و سومین گزارشش با موضوع ایدز که آن زمان جزو خط قرمزها حساب می‌شد، توبیخ شده است.



حاشیه‌های دنباله‌دار میرسیدی در دوران کرونا

در روزهای ابتدایی شیوع کرونا در ایران در یکی از بخش‌های خبری صداوسیما عاطفه میرسیدی در ویدیویی مدعی شد که کرونا ترس ندارد و یک سرماخوردگی ساده است!

این ویدئو که بعدها جنجال زیادی به پا کرد، با انتقادات فراوانی هم روبه‌رو شد و بسیاری این ساده‌انگاری را در جهت معکوس کنترل بیماری کرونا می‌پنداشتند. پس از آن بود که مدیر وقت روابط عمومی صداوسیما خبر داد که میرسیدی هم به این بیماری مبتلا شده است و در قرنطینه به سر می‌برد. بر این اساس علائم بسیار جدی‌تر از آن بود که بتوان به شوخی‌ گرفت.

البته وقتی خبر ابتلای این گوینده خبر به کرونا درز کرد، حاضر شد از همان قرنطینه مقابل دوربین‌ها قرار بگیرد و روایتی از این بیماری برای بینندگان داشته باشد. او گفت که از شوخی‌های مردم هرگز ناراحت نشده واقعا فکر می‌کرده کرونا یک سرماخوردگی ساده است.

ماجرای شوخی با قائم مقام وزیر

داستان شوخی عاطفه میرسیدی با قائم مقام وزیر بهداشت هم در آن زمان نقل فضای مجازی شد. او حدودا دو هفته پس از قرنطینه به دلیل ابتلا به بیماری کرونا، رودرروی ایرج حریرچی نشست و در همان ابتدای گفت‌وگو بیماری اش را به شوخی گردن قائم مقام وزیر انداخت که پس از گفت‌وگوی خبری ۵ اسفندشان به دلیل ابتلاء به این بیماری قرنطینه شده بود!


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->