مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است اداره‌کل منابع طبیعی خراسان رضوی: هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ متر مکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟ انتقال ویروس HPV از استخر واقعیت ندارد
سرخط خبرها

سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟

  • کد خبر: ۱۷۲۵۰۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۱
سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟
روغن یکی از مواد اساسی در آشپزی است و برای پخت و سرخ کردن غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به این که انواع مختلفی از روغن سرخ‌کردنی وجود دارند، در این مطلب به بررسی انواع مختلف روغن سرخ کردنی و خواص آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن‌های مفید برای قلب مانند روغن گیاهان و روغن سبوس برنج عالی هستند، زیرا می‌توانند دمای سرخ کردن تقریباً ۵۰۰ درجه فارنهایت را تحمل کنند. همچنین اگر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت سرخ می‌کنید، می‌توانید به روغن بادام‌زمینی و روغن آفتابگردان یا روغن کانولا و سبزیجات هم فکر کنید.

روغن زیتون

روغن زیتون یکی از سالم‌ترین روغن‌های سرخ کردنی است و حاوی اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند. این روغن دارای طعم و بوی خاصی است و برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سبزیجات و حتی برخی از شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان حاوی اسید‌های چرب چند بار نامتشکل است و دارای خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده است. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کنجد

روغن کنجد دارای طعم و بوی خوشایندی است و در آشپزی چینی و ژاپنی بسیار مورد است. این روغن دارای اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. به دلیل طعم و بوی خاصی که دارد، این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، مرغ و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کانولا یا کانولا

روغن کنولا دارای مقدار بالایی از اسید‌های چرب نامتشکل است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سیب‌زمینی و سبزیجات استفاده می‌شود.

روغن پنبه

روغن پنبه دارای طعم و بوی نسبتاً خنکی است و برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. این روغن حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و در مقایسه با روغن‌های دیگر، قیمتی ارزان‌تر دارد.

روغن ذرت

روغن ذرت حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و به دلیل قیمت مناسبی که دارد، برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن ذرت سرخ‌کردنی، یکی از روغن‌های گیاهی مورد استفاده در سراسر جهان است که به دلیل خواصی که دارد، محبوبیت زیادی دارد. این روغن از ذرت استخراج می‌شود و برای تولید، به یک فرآیند تصفیه گسترده می‌گذرد.

هنگامی که این روغن به دمای بالا نیز تحمل می‌کند، مقاومت آن در برابر حرارت افزایش می‌یابد. روغن ذرت سرخ‌کردنی معمولاً در غذا‌های سرخ‌شده، سس‌ها، سالادها، کیک و نان مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل تولید گسترده‌ای که دارد، اغلب توسط آشپز‌ها برای پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: بیتوته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->