اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادامه حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به غزه

  • کد خبر: ۱۷۲۷۸۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۴
ادامه حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به غزه
بامداد چهارشنبه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مواضع مقاومت فلسطین در نوار غزه را بمباران کردند.

به گزارش شهرآرانیوز خبرنگار خبرگزاری شهاب فلسطین گفت: حدود ساعت چهار بامداد، جنگنده‌های تجسسی رژیم صهیونیستی به پایگاه مقاومت در بیت لاهیا حمله کردند و پس از مدت کوتاهی با دو موشک هواپیماهای جنگی، همان محل را هدف قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: جنگنده‌های اشغالگر به بمباران سایت البیدر مقاومت در غرب غزه ادامه دادند و خسارات زیادی به منازل اطراف وارد کردند.

همچنین خبرگزاری فلسطینی سما گزارش داد، جنگنده‌های اشغالگران صبح امروز دو نقطه وابسته به مقاومت فلسطین را در نوار غزه هدف قرار دادند.

این خبرگزاری به نقل از منابع محلی و امنیتی گزارش داد که جنگنده‌های اشغالگر با دو موشک از هواپیماهای جنگی و موشک سوم از هواپیماهای شناسایی، منطقه شرقی مقاومت در شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند.

ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی بامداد امروز پس از تجاوز به مواضع مقاومت در نوار غزه بیانیه‌ای صادر کرد.

ارتش رژیم اشغالگر در بیانیه خود مدعی شد جنگنده‌های آن به چند سایت متعلق به حماس حمله کردند.

اشغالگران ادعا کردند که شهرک سدیروت مورد اصابت پنج راکت از نوار غزه قرار گرفته است.

بر اساس آنچه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، آژیرهای هشدار درباره شلیک راکت و موشک در شهرک‌های مرزی نوار غزه به صدا درآمد، در حالی که گزارش‌های مطبوعاتی از شنیده شدن صدای انفجار در این منطقه حکایت داشتند.

خبرنگار آرتی در غزه از شلیک گلوله خمپاره از نوار غزه به سمت شهرک‌های اطراف غزه خبر داد و گفت: گنبد آهنین اسرائیل در تلاش برای مقابله با این موشک‌ها برآمد.

روزنامه عبری زبان «معاریو» نیز با اشاره به فعال شدن آژیر هشدار در سدیروت و حومه غزه، تاکید کرد که گنبد آهنین پنج راکت شلیک شده از غزه به سمت شهرک‌های اطراف غزه را رهگیری کرده است.

شلیک موشک از غزه در زمانی انجام شد که اردوگاه جنین مورد تهاجم اسرائیل قرار گرفته که منجر به شهادت ۱۲ غیرنظامی و زخمی شدن و دستگیری ده‌ها نفر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->