نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت ۵۱۹ جریمه تخلفات رانندگی در مشهد در ۲۴ ساعت گذشته (۱۷ تیرماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۳۱۴۱
  • ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
ثبت ۵۱۹ جریمه تخلفات رانندگی در مشهد در ۲۴ ساعت گذشته (۱۷ تیرماه ۱۴۰۲)
رئیس پلیس راهور مشهد از ثبت ۵۱۹ مورد جریمه تخلفات رانندگی در مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

سرهنگ عباس عابدینی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به حجم بالای تخلفات رانندگی و تصادف‌ها در تعطیلات پایان هفته گذشته عنوان کرد: در ۲۴ ساعت اخیر ۲۸۵ تصادف خسارتی و ۳۰ تصادف جرحی داشته ایم که متاسفانه ۳۴ سرنشین دچار مجروحیت شدند. اما خوشبختانه فوتی‌ای نداشتیم.

وی ادامه داد: در ساعت ۲۴ تا ۷ بامداد امروز (۱۷ تیر) نیز ۹۲ تصادف خسارتی، ۱۷ تصادف جرحی و ۲۲ مجروح حادثه داشته ایم و ۲ مورد واژگونی خودرو در بزرگراه‌ها نیز به ثبت رسیده است.

سرهنگ عابدینی خاطرنشان کرد: در همین مدت، ۳۶ دستگاه خودروی متخلف توقیف و ۵۱۹ مورد جریمه تخلفات رانندگی در حوزه سرعت و سبقت غیرمجاز صورت گرفته است.

بی توجهی به هشدارهای پلیس راهور در شب عید غدیر

رئیس پلیس راهور مشهد مقدس با اشاره به اقدامات این نیرو در مدیریت ترافیک شب عید سعید غدیرخم تصریح کرد: متاسفانه و برخلاف تمامی توصیه‌های ما مبنی بر رعایت انضباط شهری و کاهش بار ترافیک توسط مواکب، اما باز هم بی نظمی‌هایی رخ داد که سبب گلایه شهروندان شد.

وی ادامه داد: در شب عید غدیر و در بزرگراه امام علی (ع) در مسیر غرب به شرق، کاروان‌های شادی با توقف در این بزرگراه پر تردد اقدام به توزیع بسته‌های عیدانه می‌کردند که باعث ازدحام ترافیک منطقه شد. همچنین کامیون‌ها و تریلی‌های مربوط به کارناوال‌های شادی در منطقه بولوار احمدآباد با توقف غیرمجاز و اجرای برنامه، گره ترافیکی در این منطقه به وجود آوردند.

سرهنگ عابدینی در ارتباط با مسدود سازی بولوار امامت تاکید کرد: پلیس راهور ابتدا عنوان کرده بود با این طرح مخالف است و برای مسدود سازی، صرفا ورودی بولوار از مسیر وکیل آباد را پیشنهاد می‌دهد و خروجی این مسیر به هیچ عنوان نباید مسدود گردد. اما در نهایت و با مسدودسازی آن، بار ترافیکی سنگینی در میدان آزادی شکل گرفت.

رئیس پلیس راهور مشهد مقدس در پایان ابراز کرد: خواهش ما از شهروندان و موکب داران آن است در مراسم‌های دینی و آئینی ضمن انجام تمامی برنامه ها، با پلیس همکاری داشته باشند و حقوق سایر شهروندان را نیز رعایت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->