کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

ویدئو | اولین ربات انسان‌نمایی که برای مقابله با کمبود نیروی کار و مشکل پیری جمعیت به تولید انبوه می‌رسد

  • کد خبر: ۱۷۴۰۳۹
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
ویدئو | اولین ربات انسان‌نمایی که برای مقابله با کمبود نیروی کار و مشکل پیری جمعیت به تولید انبوه می‌رسد
شرکت سازنده GR-۱ قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۳، ۱۰۰ دستگاه از این ربات را در آزمایشگاه‌های تحقیق و توسعه رباتیک عرضه کند. GR-۱ می‌تواند بیماران را از تخت به صندلی چرخدار منتقل کند و اشیا را بردارد.

شهرآرانیوز - کمیسیون ملی بهداشت چین تخمین می‌زند که تا سال ۲۰۳۵ تعداد افراد ۶۰ ساله و بالاتر در این کشور، از ۲۸۰ میلیون به بیش از ۴۰۰ میلیون افزایش یابد.

برای حل مشکل افزایش تقاضا در خدمات پزشکی و کمبود نیروی کار و پیری جمعیت، شرکت Fourier Intelligence، مستقر در شانگهای، در حال توسعه یک ربات انسان نماست که می‌تواند در مراکز مراقبت‌های بهداشتی به کار گرفته شود.

مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران Fourier Intelligence گفته است: «GR-۱ می‌تواند یک مراقب باشد، می‌تواند یک دستیار درمانی باشد، می‌تواند برای سالمندانی باشد که در خانه تنها می‌مانند یک همراه باشد.»

GR-۱ با قد ۱.۶۴ متر و وزن ۵۵ کیلوگرم می‌تواند راه برود، از موانع دوری کند و کار‌های ساده‌ای مانند نگه داشتن بطری‌ها را انجام دهد.

این ربات می‌تواند هنگام راه رفتن تعادل خود را حفظ کند و وظایف مختلفی را انجام دهد. می‌توانیم آن را طوری برنامه‌ریزی کنیم که بنشیند، بایستد و بپرد. شما می‌توانید بازو‌ها را طوری برنامه‌ریزی کنید که ظروف و ابزار را بردارند و کار‌هایی را که مهندسان می‌خواهند انجام دهند.»

ربات‌های کمکی برای کم‌کردن بار کارکنان بیمارستان به کار می‌روند. اگرچه این ربات هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، اما Fourier Intelligence امیدوار است که نمونه اولیه آن بتواند ظرف دو تا سه سال آینده آماده شود.

این شرکت چند فناوری‌ توان‌بخشی را توسعه داده است که بیماران در حال حاضر با بخش‌هایی از آن، مانند حمایت از بازوها و پاها در فیزیوتراپی، آشنایی دارند.

بیماران بعد از مدتی یک روبات مستقل خواهند داشت که با آن‌ها در تعامل است. این ربات که بیماران را از نظر بیمای آرتریت روماتوئید غربالگری می‌کند، می‌تواند لیست انتظار بیمارستان‌ها را کاهش دهد.

GR-۱ در کنفرانس جهانی هوش مصنوعی در شانگ‌های به همراه نمونه اولیه ربات انسان‌نما تسلا Optimus و دیگر ربات‌های هوش مصنوعی شرکت‌های چینی ارائه شد.

کنفرانس جهانی هوش مصنوعی تا ۱۵ جولای ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->