تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

ویدئو | اولین ربات انسان‌نمایی که برای مقابله با کمبود نیروی کار و مشکل پیری جمعیت به تولید انبوه می‌رسد

  • کد خبر: ۱۷۴۰۳۹
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
ویدئو | اولین ربات انسان‌نمایی که برای مقابله با کمبود نیروی کار و مشکل پیری جمعیت به تولید انبوه می‌رسد
شرکت سازنده GR-۱ قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۳، ۱۰۰ دستگاه از این ربات را در آزمایشگاه‌های تحقیق و توسعه رباتیک عرضه کند. GR-۱ می‌تواند بیماران را از تخت به صندلی چرخدار منتقل کند و اشیا را بردارد.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

شهرآرانیوز - کمیسیون ملی بهداشت چین تخمین می‌زند که تا سال ۲۰۳۵ تعداد افراد ۶۰ ساله و بالاتر در این کشور، از ۲۸۰ میلیون به بیش از ۴۰۰ میلیون افزایش یابد.

برای حل مشکل افزایش تقاضا در خدمات پزشکی و کمبود نیروی کار و پیری جمعیت، شرکت Fourier Intelligence، مستقر در شانگهای، در حال توسعه یک ربات انسان نماست که می‌تواند در مراکز مراقبت‌های بهداشتی به کار گرفته شود.

مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران Fourier Intelligence گفته است: «GR-۱ می‌تواند یک مراقب باشد، می‌تواند یک دستیار درمانی باشد، می‌تواند برای سالمندانی باشد که در خانه تنها می‌مانند یک همراه باشد.»

GR-۱ با قد ۱.۶۴ متر و وزن ۵۵ کیلوگرم می‌تواند راه برود، از موانع دوری کند و کار‌های ساده‌ای مانند نگه داشتن بطری‌ها را انجام دهد.

این ربات می‌تواند هنگام راه رفتن تعادل خود را حفظ کند و وظایف مختلفی را انجام دهد. می‌توانیم آن را طوری برنامه‌ریزی کنیم که بنشیند، بایستد و بپرد. شما می‌توانید بازو‌ها را طوری برنامه‌ریزی کنید که ظروف و ابزار را بردارند و کار‌هایی را که مهندسان می‌خواهند انجام دهند.»

ربات‌های کمکی برای کم‌کردن بار کارکنان بیمارستان به کار می‌روند. اگرچه این ربات هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، اما Fourier Intelligence امیدوار است که نمونه اولیه آن بتواند ظرف دو تا سه سال آینده آماده شود.

این شرکت چند فناوری‌ توان‌بخشی را توسعه داده است که بیماران در حال حاضر با بخش‌هایی از آن، مانند حمایت از بازوها و پاها در فیزیوتراپی، آشنایی دارند.

بیماران بعد از مدتی یک روبات مستقل خواهند داشت که با آن‌ها در تعامل است. این ربات که بیماران را از نظر بیمای آرتریت روماتوئید غربالگری می‌کند، می‌تواند لیست انتظار بیمارستان‌ها را کاهش دهد.

GR-۱ در کنفرانس جهانی هوش مصنوعی در شانگ‌های به همراه نمونه اولیه ربات انسان‌نما تسلا Optimus و دیگر ربات‌های هوش مصنوعی شرکت‌های چینی ارائه شد.

کنفرانس جهانی هوش مصنوعی تا ۱۵ جولای ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->