اوحدی: آزمون ویژه استخدامی ایثارگران برگزار می‌شود (۱۱ مهر ۱۴۰۴) سلام بر بانوی باکرامت قم اولین سوگواره «اخت‌الرضا(س)» در میدان شهدای مشهد برگزار شد مشهد، میزبان کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی برگزاری شب‌شعر کریمه‌اهل‌بیت(ع) با مشارکت بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) در شهر قم سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز برگزار می‌شود | فناوری‌های نوین در خدمت ترویج نماز بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ شهید روحانی در دفاع مقدس تقدیم انقلاب کردیم عیادت خادمان امام رضا(ع) از کودکان بیمار + فیلم زائران مکه امکان نزدیک‌شدن به کعبه را ندارند + علت دیدار و گفتگوی قالیباف با آیات عظام جوادی آملی و مکارم شیرازی شهید هاشمی‌نژاد در برابر کوه‌های فتنه و امواج سهمگین فتنه‌گران ایستادگی کرد درگذشت شیخ‌القراء مسجدالنبی(ص) در ۹۰سالگی زیارت‌نامه و اعمال روز وفات حضرت معصومه(س) نسل امروز چگونه با حضرت معصومه(س) آشنا می‌شود؟ برگزاری محفل شعر «خواهر خورشید» در شب سالروز رحلت بانوی کرامت در حرم مطهر امام‌رضا(ع) تخصیص ۵ هزار سهمیه حج تمتع به ایثارگران در سال ۱۴۰۵ مشهد، محله عبادی و یادگار ۲ برادر شهیدی که تاریخ را جاودانه کردند آغاز پویش ملی «سلام بر ملیکه ایران» در ایام سالگرد رحلت حضرت فاطمه معصومه(س) رقابت ۴۵۰ شرکت کننده در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم برادر! شمعِ اشک افروخت خواهر
سرخط خبرها

«مکتب امام حسین (ع) به دین خاصی محدود نمی‌شود»

  • کد خبر: ۱۷۵۷۳۵
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
«مکتب امام حسین (ع) به دین خاصی محدود نمی‌شود»
پیام مکتب امام حسین (ع) آزادی است و محدود به دین خاصی نیست. تأثیر قیام کربلا آن‌قدر عمیق است که گذشت زمان نتوانسته است آن را به بایگانی تاریخ بفرستد.

کارشناس مذهبی در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه مکتب امام حسین فراادیانی است، اظهار کرد: پیام مکتب امام حسین (ع) آزادی است و محدود به دین خاصی نیست. تأثیر قیام کربلا آن‌قدر عمیق است که گذشت زمان نتوانسته است آن را به بایگانی تاریخ بفرستد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدباقر یزدی‌نسب، با بیان این مطلب، ادامه داد: دل‌های آزادگان عالم به‌دنبال حق و حقیقت است و عالمیان طی این دوران دریافته‌اند که حادثه‌ سرزمین کربلا حادثه‌ای تاریخی نیست، بلکه در هر عصر و زمانی جریان دارد.

وی افزود: راز ماندگاری عاشورا را باید در ویژگی فناءفی‌الله و محو در معشوق الهی حسین (ع) جست‌وجو کرد. معنویت و عرفان او در مقابل ذات اقدس اله باعث شد که ماجرای عاشورا این‌گونه باشکوه رقم بخورد.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: لذا نباید شخصیت حسین (ع) را در مرزهای اسلام منحصر کرد؛ حسین (ع) متعلق به بشریت است. مکتب عاشورا مکتب تفکر هم هست، به‌طوری که شما در این شب‌های ارزشمند، به هر هیئتی که بروید، می‌بینید که با سخنرانی معرفتی آغاز می‌شود تا این مهم را برساند که مکتب عاشورایی مکتب شور صرف نیست. قدم‌به‌قدم عاشورا مانند دانشگاهی است که برای تمام انسان‌ها در هر سن‌وسالی درس دارد.

یزدی‌نسب بیان کرد: عاشورا دانشگاهی به‌وسعت همه عصرها و برای همه انسان‌هاست؛ لذا نهضت حسینی مربوط به ۱۴۰۰ سال پیش نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->