ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸ عادت ساده برای افزایش طول عمر

  • کد خبر: ۱۷۶۱۷۳
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴
۸ عادت ساده برای افزایش طول عمر
برای افزودن بر طول عمر توصیه‌های بسیاری مطرح شده است، از جمله هشت راهکار و عادتی که به تازگی در این خصوص اعلام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نیویورک‌پست در گزارشی که اخیرا منتشر کرده، به عادت‌های کوچکی پرداخته است که با رعایت آن‌ها احتمالا بتوان بیش از دو دهه به طول عمر افزود. بر اساس تحقیق جدیدی که در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا ارائه شد، داشتن عادت‌های سالم و ساده غذایی تا میانسالی برای انسان بسیار سودمند است. متخصصان داده‌های جمع‌آوری‌شده از ۷۰۰ هزار کهنه‌سرباز را بررسی کردند و دریافتند که امید به زندگی در آن‌ها با توجه به عادات غذایی سالمی که انتخاب کرده‌اند، تغییر می‌کند.

به باور آن‌ها، این عادت‌ها طول عمر مردان را تا ۲۴ سال و طول عمر زنان را تا ۲۱ سال افزایش می‌دهد.

بنابر گزارش ایندیپندنت، «شوان ماین تی. نگوین»، متخصص علوم بهداشت در بخش امور کهنه‌سربازان و همچنین دانشجوی پزشکی دانشکده «کارل الینویز» در این باره گفت: «وقتی دیدیم با اجرای دو، سه یا همه این هشت اصل در شیوه زندگی چه تغییری حاصل می‌شود، واقعا شگفت‌زده شدیم. نتایج تحقیق نشان می‌دهد انتخاب شیوه زندگی سالم هم برای سلامت شخصی و هم سلامت عمومی بسیار مفید است. هرچه زودتر شروع کنید، بهتر است. حتی با یک تغییر کوچک در دهه ۴۰، ۵۰ یا ۶۰ زندگی هم می‌توانید نتایج مطلوبی به دست آورید.»

بر اساس این گزارش، «داشتن فعالیت بدنی»، «دوری از موادمخدر»، «دوری از سیگار»، «مدیریت استرس»، «داشتن رژیم غذایی خوب»، «دوری از مصرف الکل»، «خواب خوب» و «داشتن روابط اجتماعی خوب» به عنوان این هشت عادت و راهکار اعلام شده‌اند.

طبق مطالعه متخصصان، مصرف مواد مخدر و اعتیادآور و همچنین سیگار از جمله عواملی‌اند که طول عمر انسان را کم می‌کنند. خطر مرگ با این عوامل ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش می‌یابد. همچنین مواردی نظیر استرس، مصرف الکل، رژیم غذایی نامناسب و نداشتن روابط اجتماعی مطلوب هم خطر مرگ را تا پنج درصد بیشتر می‌کنند.

نگوین تاکید کرده که «برای تغییر هرگز دیر نیست، اما هرچه زودتر بهتر. حتی اگر در ۴۰، ۵۰ یا ۶۰ سالگی هم یک تغییر کوچک به‌وجود آوریم، باز هم مفید است. برای ایجاد شیوه زندگی سالم هیچ‌وقت دیر نیست.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->