دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شکلات، مفید یا مضر؟

  • کد خبر: ۱۷۷۰۹۰
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
شکلات، مفید یا مضر؟
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در دانه‌های کاکائو می‌تواند به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در بدن کمک کنند و در نتیجه سلامت کلی را ارتقاء دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، فواید مصرف شکلات برای سلامتی، به‌ویژه نقش بالقوه آن در کاهش خطر مرگ زودهنگام، موضوعی داغ در میان محققان بوده است. نتایج مطالعه جامع جدید نشان می‌دهد که مصرف شکلات می‌تواند خطر مرگ‌ومیر را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

به نقل از ارث، این یافته‌ها منعکس‌کننده نتایج مطالعات گذشته است که نشان می‌دهد، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در دانه‌های کاکائو می‌تواند به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در بدن کمک کنند و در نتیجه سلامت کلی را ارتقاء دهند. علاوه بر این، کاکائو با کاهش فشار خون و جلوگیری از تجمع چربی در شریان‌ها که برای سلامت قلب و عروق حیاتی هستند، مرتبط است.

این تحقیق بر اساس مطالعه سوابق سلامت ۸۴ هزار و ۷۰۹ زن در ایالات‌متحده طی دوره ۱۹ ساله انجام شد. نتیجه این بود که مصرف‌کنندگان شکلات در مقایسه با همتایان خود که هرگز افراط نمی‌کردند، کمتر به دلیل بیماری قلبی و برخی سرطان‌ها جان خود را از دست دادند.

نتایج بررسی نشان داد که شکلات، در حالی که حاوی اجزای مفیدی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فلاونوئیدی است، همچنین حاوی قند و چربی است که با افزایش وزن مرتبط هستند.

علیرغم اینکه برخی از شرکت‌کنندگان مصرف‌کننده شکلات عادات ناسالم مانند سیگار کشیدن، مصرف انرژی بیشتر و کیفیت رژیم غذایی پایین را از خود نشان دادند، با این وجود ارتباطی بین مصرف بیشتر شکلات و احتمال کمتر ابتلا به دیابت و کلسترول خون بالا در شروع مطالعه یافت شد. البته زنان بیشتر احتمال دارد که شاخص توده بدنی (BMI) بالاتری با مصرف شکلات داشته باشند.

یکی از جنبه‌های جالب یافته‌های مطالعه این بود که زنان مصرف‌کننده شکلات، در مقایسه با کسانی که شکلات مصرف نمی‌کردند، کمتر در معرض خطر مرگ‌ومیر ناشی از علل مختلف قرار داشتند. علاوه بر این، این خطر با مصرف مکرر بیشتر، کاهش یافت و کمترین خطر در افرادی مشاهده شد که یک وعده در روز شکلات مصرف می‌کردند.

مزایای سلامتی شکلات، به ویژه شکلات تلخ، طی سال‌ها به‌طور فزاینده‌ای شناخته شده که شامل سلامت قلب، کاهش فشارخون و قندخون، بهبود عملکرد مغز، آنتی‌اکسیدان‌های موثر و سلامت مغز است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->